Heroji koji su spriječili teroristički napad u vlaku za Pariz glume u novom Eastwoodovom filmu
12. srpnja 2017.
Nikola Knežević (2784 Članci)
Podijeli

Heroji koji su spriječili teroristički napad u vlaku za Pariz glume u novom Eastwoodovom filmu

Neki bi za Clinta Eastwooda rekli da je bolji redatelj nego glumac, iako se o tome može dugo raspravljati, no činjenica je kako teme za svoje filmove bira pažljivo, a koje će gledatelje doslovno zalijepiti za fotelju.

Poznato je kako je Eastwood patriot i kako se često zna dogoditi da takve budu i radnje filmova. Tako je za novi film izabrao događaj koji se odvio u kolovozu 2015. godine kada su trojica heroja zaustavila teroristički napad u vlaku između Bruxellesa i Pariza. Riječ je o Anthonyju Sadleru, Aleku Skarlatosu i Spenceru Stoneu koji su uspjeli spriječiti možebitne žrtve još jednog napada ISIS-ovih terorista. No, ono što je zanimljivo i ono što možemo očekivati samo od Clinta Eastwooda, ova trojica će i glumiti sami sebe. Već je krenula produkcija filma koji će se zvati “15:17 to Paris”. begun production this week.

Tako se Clint još jednom fokusirao na stvarne priče i stvarne heroje, te tako nakon “Sullyja” kreće s radom na novom herojskom filmu. Ovaj 87-godišnjak je sa spomenutim filmom zaradio 238 milijuna dolara širom svijeta, a da ne govorimo o filmu “American Sniper” koji je bio nominiran i za Oscara zaradivši 547 milijuna dolara. Izgleda da ovakvi filmovi zaista najbolje pašu Clintu, ne samo zato što je patriot, nego i zato što na drugačiji način približi stvarnu priču i sve njezine emocije gledatelju.

Foto: Screenshot