Zoran Predin i Matija Dedić ovoga tjedna u Rovinju!
12. srpnja 2017.
Music Box (10919 Članci)
Podijeli

Zoran Predin i Matija Dedić ovoga tjedna u Rovinju!

Vrsni kantautor Zoran Predin i pijanist Matija Dedić održat će u petak, 14. srpnja koncert u prostoru bivše Tvornice duhana Rovinj (ex-TDR). 

U svom emotivnom i sjetnom izričaju rovinjskoj će publici, u sklopu ovogodišnjeg Rovinj Jazz Festivala, predstaviti reportoar autorskih pjesama, kao i obrade velikih hitova regionalnih autora, s albuma ‘Tragovi u sjeti’ (2011.) i ‘Tragovi u sjeti 2’ iz 2016. godine.

Skladbama s potonjeg albuma na kojem se, između ostalog, nalaze Runjićeva i Britvićeva ‘Potraži me u predgrađu’ i nekoliko narodnih napjeva poput ‘Lela Vranjanka’, ‘Što će mi život’ i ‘Sve što želim u ovom trenutku’, ovaj glazbeni duo vratit će posjetitelje u neko prošlo vrijeme. Pjesme s prvog albuma, kao što su ‘Priča o Vasi Ladačkom’, ‘Jesen u meni’, ‘Ti si mi u krvi’, publiku će pak povesti na izlet kroz značajne glazbene trenutke, markacije scene i vremena u kojem živimo.

Posljednji koncert poznatog dvojca koji je održan u dvorani Lisinski bio je dupkom pun, publika je fantastično reagirala, što je rezultiralo izlaskom glazbenika na tri bisa. Ne sumnjamo da će se ista atmosfera ponoviti i u petak, u romantičnom istarskom gradu Rovinju.

Tjedan kasnije, 22. srpnja u Rovinju će nastupiti još jedna izvanredna umjetnica – Josipa Lisac. Vokalno superiorna, prepoznatljiva po svojim specifičnim i sjajnim interpretacijama te jedinstvenom modnom izričaju, već 50 godina oduševljava dosljednošću i uvijek novim i zanimljivim načinom izvedbe svojih pjesama.

ULAZNICE: 
Ulaznice potražite online putem www.eventim.hr i na svim prodajnim Eventima. U prodaji su ulaznice za sjedenje po cijeni od 150 kn i stajanje po cijeni od 100 kn.