Đorđe Balašević nakon pet godina ponovno u Opatiji!
18. srpnja 2017.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Đorđe Balašević nakon pet godina ponovno u Opatiji!

Nakon pet godina, Đorđe Balašević se vraća na Ljetnu pozornicu u Opatiji, koja ove koncerte pamti kao najemotivnije ljetne večeri.

”Pod vedrim nebom Kvarnera, Balašević će sa svojim maestralnim Mangupima publiku provesti kroz trsku i šaš, snijeg koji miriše na jorgovan i hodnik studenjaka, dok šumi Mura, a mjesec prosipa “bokal fosfora…”, ističu organizatori.

Balaševićeve pjesničke slike pratit će jedinstvena scenografija pripremljena posebno za ovaj čaroban prostor opatijske pozornice, 11.08.2017.

Ljubav između ovog umjetnika, glazbenika i njegove publike, teško je riječima opisati, ali vrlo ju je lako osjetiti jer već od samog izlaska Balaševića na pozornicu, oni postaju jedno, postaju spoj nečeg romantičnog, ljubavnog, pjesničkog i bajkovitog.

Budite dio još jedne unikatne panonske bajke jer je poznato kako se za Balaševićeve koncerte uvijek traži ulaznica više, ali i isto tako je dobro poznato kako su njegovi koncerti rasprodani čak nekoliko dana nakon prvih službenih najava.

Ulaznice se nalaze u prodaji preko sustava Ticketshopa, a vi svoje ulaznice svakako kupite na vrijeme i uživajte u predivnoj ljetnoj noći koja vas očekuje.

Foto: Nikola Knežević