Swingersi predstavili “Hebem ti”
18. srpnja 2017.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Swingersi predstavili “Hebem ti”

“Hebem ti” je nova ljetna poslastica uz koju možete zaplesati na plaži ili pored radnog stola, a donosi nam ga grupa “Swingers”!

Autor Robert Mareković u svojem prepoznatljivom stilu rockabilly majstora, predstavlja još jedno kvalitetno glazbeno ostvarenje s kojim će se publika lako positovjetiti. Naime, autor u pjesmi na zabavan i sebi svojstven način komentira svakodnevicu koju karakteriziraju dnevne frustracije.

“Hebem ti” je autorov komentar na često shizofrenu društvenu situaciju u kojoj se nekada nalazimo. Odmahnuti rukom na loše vijesti koje plasiraju mediji te uživati u jednostavnosti života Robertov je način kako se odhrvati negativnostima, a novi singl “Hebem ti!” je njegov vapaj inspiriran našom svakodnevnicom.

Gledajući frustracije i probleme svojih sugrađana, imao sam potrebu vrisnuti i progovoriti o tome, a kako ne sjedim u saboru i nisam političar (Bogu hvala), nego pjevam u Swingersima, tako je snimiti pjesmu bio jedini mogući i legitiman način za to. Pokušao sam na duhovito-gorki način našu, ne baš blistavu, stvarnost pretočiti u format rock and roll pjesme, koliko ona to dopušta u svoje 4 minute. Nadam se da vam je urednici neće cenzurirati, da će vam se song dopasti, ili bar vas nasmijati. Ili naživcirati. Svaka reakcija je dobro došla.“, o novoj pjesmi kaže Robert Mareković.

Glazbu i tekst napisao je Robert Mareković, a producirao Miro Vidović. Aranžman uz Roberta Marekovića potpisuju Dragoljub Zečević i Zvonimir Bajević.