Vatreni Moonlight Sessions s Miroslavom i Gordanom Evačić
6. travnja 2021.
Music Box (8069 Članci)
Podijeli

Vatreni Moonlight Sessions s Miroslavom i Gordanom Evačić

Glazbenici Miroslav i Gordana Evačić snimili su vrlo atmosferičan i poseban glazbeni video u sklopu Moonlight Sessionsa.

Izveli su dvije pjesme “Brand New Day” i “Sve to vreme” s njihovog najnovijeg albuma “Dan i noć”.(2020., Intek Music). Uz toplinu vatre i plavičastu večernju svjetlost neba, Miroslavu i Gordani Evačić u osmoj epizodi iz serijala “Moonlight Sessions” pridružio se i kućni bend ovog po svemu posebnog projekta koji čine glazbenici: Ivan Grobenski – bas, Goran Vdović –  cajon, Marin Hraščanec – orgulje, Romana Pavliša, Helena Hraščanec i Rajnard Hraščanec – prateći vokali.

Moonlight Sessions predstavlja glazbenike i glazbene sastave putem izvedbi snimljenih uživo. Svaki novi video donosi zanimljivu glazbenu priču i novu glazbenu suradnju, ali i novu atmosferu zbog koje je ovaj serijal toliko poseban. Prvi session snimljen je u noći pomrčine mjeseca, a snimanje u predvečerje i uz prvi mrak postalo je i nepisano pravilo svakog sljedećeg novog videa. Vizualno je smješten u prirodni ambijent sa svjetlima grada u pozadini što na simboličan način pomiče urbanu kulturu izvan gradskih središta i dodaje joj novu vrijednost.