Tedi Spalato predstavio spot za novu pjesmu “Nisan oženija koju san jubija”
19. srpnja 2017.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Tedi Spalato predstavio spot za novu pjesmu “Nisan oženija koju san jubija”

Tedi Spalato u novoj pjesmi pjeva o onoj koju je ljubio, a nije oženio. Radi se ljubavnoj baladi čiju glazbu i tekst zajedno potpisuju Nenad Ninčević i Goran Karan, a Nenad Šiškov aranžman. 

Ovu emotivnu pjesmu je Tedi izveo i na koncertnim promocijama mjuzikla “Naša bila štorija” u Splitu i Zagrebu gdje ju je otpjevao grleći uplakanu Severinu. Ova impresivna izvedba i scena ostavila je sve bez daha i sretne što su prisustvovali izvedbi koja se ne zaboravlja. Maestralni Tedi u pratnji odličnog orkestra pokazao je sav svoj pjevački i gumački talent koji je stekao glumeći u kazalištu.

y

 

 – Evo i spota za pjesmu ‘Nisan oženija koju san jubija’. Osobno mi je drago da su korišteni kadrovi iz predstave u Splitu u kojima je Severina vrlo emotivna i dojmljiva. Pjesma, čiji su autori Karan i Ninčević, dira u dušu jer je priča čovjeka koji nije ostao sa svojom prvom ljubavi. One su obično najsnažnije u našim životima, tako da svatko može pronaći i dio svojih prvih ljubavi. Također me raduje što je ovo jedan od spotova u nizu ‘Naše bile štorije’. Ugodno slušanje i gledanje, kazao je Tedi.

Spot za pjesmu je snimljen u Rakićima na predivnom imanju “Kuća kamena” i na ulazu u šibenki kanal, likove su utjelovili glumci Zorana Kačić Čatipović i Ivan Baranović te animacijska kazališna skupina “Dobra vila”. Režiju potpisuje Željko Petreš, a scene u spotu prate radnju ove emotivne pjesme za koju Neno Ninčević tvrdi da Tediju svaki put zasuze oči kada ju spomenu na zajedničkom druženju.

– Pjesma “Nisan oženija koju san jubija” Nene Ninčevića i Gorana Karana je uistinu iskrena i emotivna pjesma iz “Štorije”. Tako sam je i ja doživio i otpjevao. Dodatni emotivni naboj pjesma doživljava kad je pjevam Severini čija emotivna reakcija još više daje na značenju pjesme. Radujem se da će biti uvrštena na moj novi album u izdanju Scardone, izjavio je Tedi prilikom izlaska pjesme.

Ovo je samo jedna u nizu vanserijskih pjesama koje se nalaze na albumu “Naša bila štorija” koji je izašao u ožujku i od tada je među najprodavanijim u Hrvatskoj. Izvođači su za ove pjesme rekli da su malo remek-djelo i da ih obožavaju izvoditi te da ove melodije pune nostalgije bude njihova sjećanja na predivno djetinjstvo u Splitu.