Četiri tenora konačno predstavila prvi zajednički spot!
20. srpnja 2017.
Music Box (9471 Članci)
Podijeli

Četiri tenora konačno predstavila prvi zajednički spot!

Đani Stipaničev, Marko Pecotić, Marko Škugor i Vladimir Garić s ponosom predstavljaju prvi zajednički spot!

Nakon pjesme ‘Pričaj mi’ snimili su svoj drugi singl ‘Sve je tvoje’ koji je dobio i svoj vizualni identitet! Pjesmu ‘Sve je tvoje‘ potpisuje Matko Šimac dok je za aranžman bio zaduženEduard Botrić. Četiri tenora će je zajedno otpjevati na festivalu ‘Dalmatinska šansona‘ u Šibeniku 20. kolovoza te se nadaju da će se publici i radijskim slušateljima svidjeti.

Spot su snimili u Zadru pred kamerama Igora Goića koji je za ovaj spot odabrao noćno snimanje.

– Spot je zbilja estetski i umjetnički sjajan. Lokacija tik uz more u Zadru, noćno snimanje, meni prvo takvo su u konačnici urodili jednim proizvodom koji će dati snažan vizualni identitet ovoj prekrasnoj Šimčevoj skladbi od koje mislim s prvom puno očekujemo! Kapa dolje Goiću i ekipi na uratku – rekao je Đani Stipaničev ususret premijeri spota.

Ovaj kvartet ima veliki razlog za sreću jer u kratko vrijeme koliko postoje publici su se uvukli pod kožu jer pružaju nešto drugačije, nešto čega nema na domaćoj sceni. Razne arije, kancone, domaće i stare evergreene predstave publici na svoj jedinstveni način, a do sada su uspjeli rasprodati koncerte od Rijeke do Dubrovnika te dva koncerta u Zagrebu – onaj u Lisinskom u veljači i onaj prošlog ljeta na Gradecu.

Nakon ljetnih koncerata u Ninu, Solinu, Lokrumu i Opatiji na red stižu i ovi gradovi: 17.07. Pag, 18.07. Funtana, 22.07. Kaštel Kambelovac, 31.07. Opuzen, 10.08 Slano, 23.08. Rogoznica