Eni Jurišić osvojit će vas do ludila novom pjesmom i soundtrackom ljeta!
25. travnja 2019.
Music Box (6471 Članci)
Podijeli

Eni Jurišić osvojit će vas do ludila novom pjesmom i soundtrackom ljeta!

Talentirana riječka glazbenica, ambasadorica A strane te finalistica The Voicea – Eni Jurišić objavila je novi singl „Do ludila“ pop disco funky zvuka, koji se sprema postati ljetni hit.

“Pjesma mi se toliko svidjela da nisam mogla dočekati trenutak kada će ju svi moći čuti. Ona govori o ljubavi i onome što nas dovodi do ludila, dakle o onoj ludoj ljubavi koja ne poznaje pravila. Čak smo se dvoumili i oko pet različitih naziva pjesme, no `Do ludila` je svakako najbolje opisuje, te se nadam da će se ta energija savršeno uklopiti u soundtrack ovih toplih dana.”

Ovaj je singl za Eni svakako poseban jer je i sama sudjelovala u stvaranju glazbe, odnosno, okušala se u autorskim vodama te potvrdila da u inima itekako dobro pliva, naročito uz potporu priznatih autora Lesića i Martinjaka.

Koautor glazbe i teksta Predrag Martinjak o suradnji kaže: “Eni je moderna, neopterećena i originalna, a takva je bila i ideja pjesma `Do ludila` pa se opet dogodio klik.“  U produkciji i aranžmanu Martinjaku se pridružuje Miroslav Lesić Lesique, cijenjeni autor, producent i gitarista.