Mick Jagger nabrijaniji nego ikad – objavio dvije nove pjesme sa snažnim porukama
27. srpnja 2017.
Nikola Knežević (2787 Članci)
Podijeli

Mick Jagger nabrijaniji nego ikad – objavio dvije nove pjesme sa snažnim porukama

Legendarni pjevač The Rolling Stonesa, Mick Jagger, koji je 26. srpnja napunio 74 godine, objavio je dvije nove pjesme za koje kaže da su inspirirane promjenama političke situacije u Velikoj Britaniji.

Jedna od najvećih ikona rock and rolla napisao je pjesme u travnju i kaže da ih je htio objaviti odmah. Pjesme se zovu “Gotta Get A Grip” i “England Lost” i odgovor su na zbunjenost i frustraciju u vremenu u kojem živimo. Mick Jagger je poprilično ljut zbog novonastale situacije u Velikoj Britaniji te kaže kako je ove pjesme objavio zbog neprepoznatljivosti nove političke situacije. 

U obje pjesme ugostio je Skeptu, za kojeg kaže da zajedno s Kendrickom Lamarom radi vrlo zanimljive stvari.

“Čim sam počeo pisati pjesmu “England Lost”, zamislio sam britanskog repera u pjesmu. Skepta je uskočio vrlo brzo i oduševljen sam s onim što je učinio”, rekao je Mick Jagger, a prenosi NME magazin.

Jagger je rekao kako je spomenuta pjesma o onom osjećaju kada smo u teškom trenutku u našoj povijesti. Video je radio redatelj Saam Farahmand.

Što se tiče druge pjesme, “Gotta Get A Grip”, kaže kako poručuje da bez obzira na sve što se događa u ovom trenutku, moramo nastaviti dalje s našim životima, biti svoji i pokušati stvoriti svoju vlastitu sudbinu. U videu za pjesmu glumi Jemima Kirke.