NAGRADNA IGRA: Poklanjamo 2×2 ulaznice za koncert Hladnog piva u Dubrovniku
31. srpnja 2017.
Nikola Knežević (2621 Članci)
Podijeli

NAGRADNA IGRA: Poklanjamo 2×2 ulaznice za koncert Hladnog piva u Dubrovniku

Hladno pivo, Atomsko sklonište i Atlantida dolaze na Rock & Ride South Point 2017. Provezite se čarobnom dubrovačkom obalom i zaleđem i budite dio prave rock and ride zabave.

Južni dio Hrvatske od ovoga ljeta biti će bogatiji za još jedan veliki rock događaj koji će okupiti sve ljubitelje vožnje na “Dvije rote”, a i ljubitelje dobre rock svirke. Bogati glazbeni i dnevni program u organizaciji moto kluba Dvije rote provest će sve sudionike kroz čarobni dio dubrovačke obale, Konavala i magične Orsule, gdje će se uz najljepši
zalazak na Jadranskoj obali i pogled na Dubrovnik napraviti velika panoramska fotografija. Ukoliko ste ljubitelj dobrih rock ritmova zasigurno ćete naći nešto za sebe uz vodeći punk/rock bend u Hrvatskoj Hladno pivo, uz kojeg će još nastupiti i legendarno Atomsko sklonište te rock miljenici dubrovačke publike – Atlantida.

NAGRADNA IGRA

Imamo 2×2 ulaznice za koncert Hladnog piva, koji je na rasporedu 12. kolovoza u Šinišinim dubima. Pošaljite svoje podatke (ime, prezime, adresa, broj telefona) na info@music-box.hr i u Subjectu/Predmetu maila napišite “HLADNO PIVNO NAGRADNJAČA”. Imena sretnih dobitnika objavit ćemo u petak, 4. kolovoza.