Nakon dugogodišnjeg djelovanja na zagrebačkoj hip hop sceni Suicidal objavio prvi album!
28. travnja 2019.
Music Box (10959 Članci)
Podijeli

Nakon dugogodišnjeg djelovanja na zagrebačkoj hip hop sceni Suicidal objavio prvi album!

Nakon dugogodišnjeg rada, nezavisnih izdanja, mixtapeova i aktivnog djelovanja na zagrebačkoj hip hop sceni, reper Matej Dučkić – Suicidal s ponosom predstavlja prvi službeni album ‘Jedino što znam’, u izdanju Dallas Recordsa.

Sa svog prvijenca Suicidal izdvaja još jedan singl, ‘SuperHype’, energijom prožetu traku na kojoj su mu se pridružili i Marko Lasić Nered, ikona domaće hip hop scene te reperi Adnan i Ropez. Za singl je najavljen i spot koji će bez sumnje odlično zaokružiti priču još jednog Suicidalovog uratka.  Glazbenim putovanjem kroz petnaest pjesama, Suicidal opisuje svakodnevicu života u velegradu, vodi introspektivne borbe s vlastitim strahovima, željama i ambicijama, secira različite slojeve društva s kojima je na ovaj ili onaj način povezan te koristi svaku priliku odati počast uzorima svoje generacije.

‘Jedino što znam’ sadrži i brojna gostovanja elitnih imena hrvatske hip hop scene (General Woo, Target, Nered, Khan, Ropez, Inkognito Popara, Brc, Adnan) te pjevačka gostovanja (legendarni Bane iz grupeSongkillers, Lucija Kukor). Album je rađen pod producentskom palicom velikana domaće hip hop produkcije (Koolade, Burky, Shalla), u izvršnoj produkciji Suicidala. Na albumu se nalazi i bonus track, odlična akustična verzija ‘Stranci od leda’, duet s prespektivnom mladom umjetnicom Jessicom.

Album će uskoro izaći i u fizičkom izdanju, a bit će dostupan u svim boljim glazbenim prodavaonicama i putem Suicidalove službene web stranice.

Foto: Matija Vasiljevski