Bruno Mičetić pokrenuo crowdfunding kampanju za snimanje Live DVD-a u Lisinskom
8. kolovoza 2017.
Music Box (10952 Članci)
Podijeli

Bruno Mičetić pokrenuo crowdfunding kampanju za snimanje Live DVD-a u Lisinskom

Bruno Mičetić nastupao je na svim prestižnim Jazz festivalima u regiji i surađivao s brojnim eminentnim glazbenicima, a ovog rujna po prvi put će nastupiti u Maloj dvorani Vatroslava Lisinkog, što je izvrsna prilika da zagrebačka publika uživo pogleda i doživi sve ono što Mičetić gradi i vjeruje godinama.

Nježan, fluidan, prozračan, produhovljen – osjeća se „Beauty Of Your Soul“ – tim je riječima Davor Hrvoj opisao najnovije studijsko izdanje riječkog gitarista i instumentalista Brune Mičetića i njegova Trija koji je krajem listopada prošle godine uz potporu Ministarstva kulture Republike Hrvatske izašao u nakladi Dallas Recordsa. Upravo taj album Mičetić će izvesti 14. rujna u 20h u Maloj dvorani Vatroslava Lisinskog. Na koncertu na kojem će se Mičetić predstaviti u punom sastavu moći ćete čuti upravo ono o čemu kritike pišu – produhovljenost, fluidnost te prozračnost ispunjenu iskrenim i spontanim emocijama kojima nas hrani Jazz glazba.

Bruno Mičetić je u iščekivanju ovog značajnog nastupa u svojoj glazbenoj karijeri, na stranici Indiegogo pokrenuo crowdfunding kampanju „Concert in Lisinski, Zagreb“ kojom se nada prikupiti sredstva za snimanje Live DVD-a „Beauty Of Your Soul“,  video snimke koncerta u najznačajnijoj hrvatskoj koncertnoj dvorani. Za sve koji se odluče donirati, Bruno Mičetić je priredio posebne poklone, od nosača zvuka do paketa koji uključuje potpisani DVD + CD uz ulaznicu za ovaj nezaboravni koncertni doživljaj kako biste i sami u njemu uživali.

Crowdfunding kampanju potražite OVDJE

Na albumu „Beauty Of Your Soul“ koji će biti predstavljen u jedinstvenoj atmosferi u Maloj dvorani Vatroslava Lisinskog 14. rujna, ostvarene su brojne suradnje s istaknutim jazz glazbenicima kao što su Goran Rukavina, Joe Kaplowitz, Dado Marinković, Gojko Tomljanović i Vojkan Jocić, a cijeli je album prošao kroz spretne i znalačke ruke producenta Primoža Grašića. U njegovom je studiju u Sloveniji album sniman i produciran, a Grašić gostuje i na „Beauty for P.G.“ koju je Mičetić posvetio upravo njemu. Kroz osam skladbi na albumu, Bruno Mičetić nas vodi na mirno i sigurno putovanje u svijet jazza, bluesa i balada, u svijet u kojemu se čini kako je glazbu jednostavno pisati i slušati, ali čim se malo “zagrebe” ispod površine shvaćamo da to nije tako.

Karte za ovo nesvakidašnje glazbeno iskustvo dostupne su u pretprodaji na blagajnama KD Vatroslav Lisinski te na servisu Ulaznice.hr po cijeni od 60kn.