Otvorene prijave bendova za 11. O’ROCK FEST
9. kolovoza 2017.
Music Box (10966 Članci)
Podijeli

Otvorene prijave bendova za 11. O’ROCK FEST

Neafirmirani demo bendovi s područja Republike Hrvatske i inozemstva mogu se prijaviti na 11. O’ROCK FEST koji će biti održan 21.10.2017. u Domu kulture Oroslavje. Prijave su otvorene do 15.9.2017.

U prijavi potrebno je poslati:

  1. Demo uradak bilo kakve kvalitete u mp3 formatu s minimalno 2 autorska uratka ili linkove na kojima je moguće poslušati demo uradak
  2. Biografija banda (kratak opis, glazbeni stil koji svirate, članovi banda i godine rođenja, kontakt, adresa vaše stranice ako ju imate)
  3. Fotografija benda ili video zapis
  4. Tekstovi pjesama s kojima se prijavljujete na 11. O’ROCK FEST (minimalno 2 teksta)

Pobjednik 11. O’ROCK FEST-a dobiva statuu Feniksa i nagrade osigurane od strane organizatora i sponzora. Uz bendove koji se natječu nastupit će i renomirani bendovi kao gosti večeri. Osim dobre svirke, treba naglasiti da biti održane i raznovrsne glazbene radionice te dodatni popratni sadržaj kojim će biti upotpunjena cjelina događaja 11. O’ROCK FEST.

Svakako treba spomenuti kako je prošlogodišnji pobjednik grupa Ogenj iz Koprivnice.

Prijave za 11. O’ROCK FEST šaljite na mail Udruge mladih Feniks: udrugamladihfeniks@gmail.com ili na adresu udruge: Udruga mladih Feniks, Krušljevo Selo 168, 49 243 Oroslavje. Pokrovitelji festivala su Ministarstvo kulture, Krapinsko-zagorska županija i Grad Oroslavje.