Zbog velikog interesa PickUp Music Festival preseljen na novu lokaciju!
10. kolovoza 2017.
Music Box (5152 Članci)
Podijeli

Zbog velikog interesa PickUp Music Festival preseljen na novu lokaciju!

Prodaja ulaznica za PickUp Music Festival dokazala je da su Karlovčani željni dobre glazbe uživo. Zbog velikog interesa, koncerti Let3 i Jinxa preseljeni su na plato ispred Starog grada Dubovca.

Čitav prostor bit će ograđen, a na koncert će se moći ući samo s ulaznicom ili akreditacijom. Ulaznice za Jinxe moguće je još sutra kupiti u KaTravelu po pretprodajnoj cijeni od 50kn, a ulaznice za Let3 i festivalske ulaznice bit će dostupne na blagajni ispred Starog grada Dubovca od 20:30h, ali po cijeni uvećanoj za 10kn (60kn za Let3, odnosno 90kn za festivalsku ulaznicu).

Brojke prodanih ulaznica za PickUp Music Festival pravi su pokazatelj kako pored Karlovačke publike dobar koncert ne može proći neopaženo. Zbog velikog interesa, organizatori PickUp Music Festivala, odlučili su najavljene koncerte preseliti izvan atrija Starog grada Dubovca. Na platou ispred Starog grada postavljena je vrhunski opremljena pozornica, a kulisa dvorca u pozadini svakom koncertu dat će još čarobniji ugođaj. Čitav prostor bit će ograđen i ulazak na koncert bit će moguć samo s ulaznicom ili akreditacijom. Ulaznice za Jinxe još je sutra moguće kupiti u KaTravelu (Gundulićeva 3, Korzo) po pretprodajnoj cijeni od 50kn, a ulaznice za Let3 i festivalske ulaznice bit će dostupne na blagajni ispred Starog grada Dubovca od 20:30h. Na dan koncerta cijena ulaznica se povećava za 10kn. Iako je koncert preseljen ispred Starog grada Dubovca i taj je prostor ograničen pa se svoj zainteresiranoj publici preporuča da na vrijeme nabave svoje ulaznice.

 

PickUp Music Festival jedan je od popratnih programa Foto dana mladih, koji službeno započinju u četvrtak, 10. kolovoza, dolaskom prvih sudionika. Nakon uvodnih predavanja, podjele prvih zadataka i otvaranja festivala, mladi fotografi svoje će druženje započeti upravo na PickUp Music Festivalu koji traje do 12. kolovoza.