Iva Ćurić objavila spot za novi singl “Prati me”!
5. lipnja 2019.
Music Box (10971 Članci)
Podijeli

Iva Ćurić objavila spot za novi singl “Prati me”!

Iva Ćurić jedna je od onih pjevačica koje vam se gotovo neprimjetno uvuku pod kožu. S nekoliko singlova “Ne možeš”“Šećer”“Sjajiš” te posljednjim “Gdje je sad ljubav” koju je izvela na Zagreb festu poslala je jasnu poruku da je okupila sjajan autorski i producentski tim s kojim namjerava osvajati radijske top liste. 

Novi singl “Prati me” tako je još jedno djelo njenog producenta Tomislava Jelića / Styx Production i autorskog dvojca Marine i Daniela Hojsaka s kojim će Iva nastupiti na CMC festivalu u Vodicama 8. lipnja.

“Napokon je i moj singl ‘Prati me’ vani. Veselila sam se kad smo ga snimali i radili i odmah smo bili sigurni da je ova pjesma odlična za CMC festival. Već nekoliko godinama pričam svima svoja pozitivna iskustva s tog festivala. Takva opuštenost i neka lijepa energija prati to mjesto i festival i mislim da se time niti jedan drugi ne može pohvaliti. Pjesmu smo lijepo složili i jedva čekam da krene njena promocija. Trenutačno je u pripremi snimanje spota, a onda ćemo objaviti i mrak remix pa se nekako nadam da će me ovo ljeto „pratiti“ i klubovi na moru. Imam sreću raditi s odličnim ljudima punim iskustva i potpore što mi jako puno znači”, objasnila je Iva.

Za pjesmu “Prati me” snimljen je i video spot kojeg potpisuje redatelj Mario Šulina (Produkcija Nova).