Snimanje novog nastavka Terminatora kreće u 2018. – vraća se Arnold Schwarzenegger!
11. kolovoza 2017.
Nikola Knežević (2794 Članci)
Podijeli

Snimanje novog nastavka Terminatora kreće u 2018. – vraća se Arnold Schwarzenegger!

“I’ll be back”, poznata je uzrečica Arnolda Schwarzeneggera u filmskom serijalu Terminator, a sada možemo konačno reći – “he will be back”.

Naime, krenula su nedavno šuškanja o snimanju novog nastavka Terminatora, ali i vraćanju Jamesa Camerona na mjesto redatelja te Arnolda na mjesto glavnog glumca. Čak se priča o mogućoj trilogiji. No, Arnold je konačno potvrdio kako se novi nastavak filma počinje snimati sljedeće godine i da će i on glumiti u njemu.

Tu vijest je potvrdio The Playlist i prema njima 70-godišnji Arnold će još jednom biti smrtonosni android u nastavku koji će se zvati “Terminator 6”. U ekskluzivnom intervjuu rekao je kako će se snimati i nastavak filma “Twins” te novi “Conan” koji će se snimati nakon “Terminatora”. U “Terminatoru 6” bit će angažirani James Cameron i David Ellison. Potonji trenutno drži sva prava “Terminator” franšize, ali se prava 2019. godine prebacuju na Jamesa Camerona.

Iako se zna dogoditi da ono što Arnold ispriča medijima ipak u konačnici ne bude realizirano, vjerujemo kako će sve ovo izrečeno biti i snimljeno, barem što se tiče “Terminatora”.