Prema pisanju francuskog portala Lovely Quinces je najljepše iznenađenje Szigeta
13. kolovoza 2017.
Nikola Knežević (2797 Članci)
Podijeli

Prema pisanju francuskog portala Lovely Quinces je najljepše iznenađenje Szigeta

Iako su prvog dana Sziget festivala nastupila svjetska imena poput Kasabiana i PJ Harvey, Lovely Quinces je obilježena kao najveće iznenađenje prvog dana festivala kojeg je tako svojim nastupom posebno obilježila.

Portal Indeflagration je objavio kako je Lovely Quinces, odnosno Dunja Ercegović, iako sama na pozornici s gitarom uspjela prenijeti svoju glazbenu emociju publici. “Podijelila je svoj nedvojbeni osjećaj za ritam i lijepi, ali snažan glas s vrlo originalnim reverb efektom”, pišu i dodaju kako je njezin najveći uspjeh pjesma “Wrong House”.

Pohvalili su je i kako zna motivirati svoju publiku prije sviranja samih pjesama, odnosno upoznaje publiku s temom i emocijama pjesme te je tako rekla “Ova pjesma je stvarno jako depresivna” ili “I ja tebe volim, ako ćeš mi prvi platiti večeru”.

I onaj najveći kompliment je da su proglasili Dunju najljepšim otkrićem Sziget festivala te najavili nastavak  njezinog EP-a “Meet me in Moscow Part 2” kooji bi trebao izaći na jesen.

Zaista lijepi komplimenti za našu Dunju i dokaz kako je naš komentar, da je Lovely Quinces jedna od najboljih hrvatskih glazbenica i jedan od najboljih hrvatskih izvoznih glazbenih proizvoda, postao činjenica. Drago nam je što su i drugi to prepoznali.