Beogradska kantautorica Sana Garić sedmim singlom i videospotom zatvara poglavlje albuma “Naočare za srce”
13. studenoga 2022.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Beogradska kantautorica Sana Garić sedmim singlom i videospotom zatvara poglavlje albuma “Naočare za srce”

Beogradska glazbenica i autorica Sana Garić objavila je videospot za pjesmu „Sve sto osećam“ što je ujedno i sedmi pot koji zatvara aktualan album „Naočare za srce“.

Drugi album Sane Garić „Naočare za srce“ je objavljen krajem prošle godine, a dobio je fantastipne recenzije u Srbiji, regiji i svijetu. Na taj način omogućeno je bendu da predstavlja domaću scenu i na međunarodnim festivalima.

„Snimili smo jedan diiivaan spot za moju omiljenu pjesmu „Sve što osećam. Za kratko vrijeme smo sve organizirali, smislili i realizirali. Veliko „bravoza Maju Uzelac, Anu Rodić i cijeli tim koji je sudjelovao na snimanju koje je trajalo od 5 ujutro do 5 popodne. Nisam bila sigurna šta nas očekuje i hoćemo li uspjeti snimiti sve što smo zamislili za jedan dan tijekom kolovoza po velikoj vrućini. Definitivno smo uspjeli sve izvesti. Sretna sam kako je sve uklopljeno i ponosna na to što smo snimili – kako zvučno, tako ovaj put i vizualno. Kao što je Maja rekla slušajte „hit za kraj svih krajeva ljeta. Prepusti se u ritmu valova,” izjavila je Sana Garić povodom izlaska spota.

Za potrebe snimanja ovog romantičnog spota, Sana je okupila žensku ekipu. Redateljica spota je Maja Uzelac, scenaristica Ana Rodić, a montažu je radila Nevena Trutin. Snimatelj je bio Vlada Pavić, a za snimke dronom je bio zadužen Srboljub Stojanović.

Početkom ove godine Sana Garić i njen bend su, uz podršku i po izboru Radio Beograda 1, nastupili u Groningenu u Nizozemskoj na showcase festivalu u sklopu najveće europske glazbene platforme „Eurosonic Noordeslag“. Album „Naočare za srce“ predstavlja kombinaciju svježih žanrova elektroničke i plesne glazbe, popa i art roka. Glazbu potpisuje Sana zajedno s članovima benda, a to su: Milorad Ristić – Miki (bas), Feđa Tom Franklin (bubnjevi) i Dušan Ristić (gitara). Produkciju i mastering novog albuma potpisuje Radan Đorđević – Rahmanee. Koncertno će Sana Garić album „Naočare za srce“ predstaviti i u Novom Sadu u kulturnoj stanici Eđšeg (13. siječnja 2023. godine).