“Sunce, oblak, vjetar”i Mia Dimšić stigli do prvog mjesta
14. kolovoza 2017.
Music Box (10952 Članci)
Podijeli

“Sunce, oblak, vjetar”i Mia Dimšić stigli do prvog mjesta

Nakon četiri tjedan na nacionalnoj top listi radijskog emitiranja HR top 40 Mia Dimšić s novim singlom ‘Sunce, oblak, vjetar’ stigla je do prvog mjesta.

Mile Kekin s ‘Renoom 4’ nakon punih devet tjedana na čelnoj poziciji ovoga puta je drugi, dok se Massimo s Neka ti plove brodovi’ nalazi na trećem mjestu.

Najviši novi ulaz zabilježila je grupa Vigor koja se s novim singlom ‘Marija’ u svom prvom tjednu na listi smjestila na visoko šesto mjesto. Uz grupu Vigor svoje mjesto u top 40 ovoga puta našli su i Žanamari Feat. Joshua Macks s pjesmom ‘Pina Colada’, Ivan Zak i njegova ‘Opasna’ te Kameny Feat. Dora Vestić s ‘Ljeto života’.

Na regionalnim listama ovaj tjedan šaroliko, Massimo se nalazi na prvim mjestima u Gradu Zagrebu, Središnjoj Hrvatskoj, Zagorju i Slavoniji, Mia u Istri i Primorju, dok je Mile Kekin s ‘Renoom 4’ dalmatinski broj jedan.

Top-lista Hrvatske diskografske udruge jedina je službena, točna i sveobuhvatna lista radijskog emitiranja domaće glazbe koja pokriva najveće nacionalne, regionalne te brojne lokalne postaje, njih preko 130.

Foto: Krume Ivanovski