Cojones, Kein Engel i Defiant se pridužuju Sari Renar i Bambi Molestersima na hum. koncertu
16. kolovoza 2017.
Nikola Knežević (2326 Članci)
Podijeli

Cojones, Kein Engel i Defiant se pridužuju Sari Renar i Bambi Molestersima na hum. koncertu

Uz The Bambi Molesterse i Saru Renar na pozornici u Starom Petrovom Selu na humanitarnom koncertu “Diži se, Roy Batty” pridružit će se odlični Cojones, Kein Engel, odnosno Rammstein Tribute Band i Defiant.

Koncert će biti održan 23. rujna u Društvenom domu Staro Petrovo Selo. O najnovijem imenu humanitarnog koncerta, Cojonesu, ne treba previše govoriti, prema mnogima su imali jedan od najboljih, ako ne i najbolji album 2016. godine, a neki su ga proglasili i najboljom rock pločom desetljeća.

Cojones su glasna stoner rock četvorka osnovana 2006. godine u Zagrebu. U narednim godinama Cojones su svirali po skoro cijeloj Europi, treći album “Resonate”, najavljen singlom “Rocker”, izlazi 2016. godine. Materijal je sniman u Pleasantville studiju kod Pavla Miholjevića i Jure Ferine, poznatima po suradnji s producentom Daveom Fridmannom (Flaming LipsWeezerMogwaiMGMTTame Impala). Ukratko, Cojones su bend koji će vas preplaviti energijom i pri tom odvesti u neki drugi, bolji svijet.

Kein Engel Rammstein Tribute band osnovan je 2010. godine s idejom live reprezentacije njemačkog industrial metal giganta Rammstein. Bend nastupa u trajnoj postavi koju čini pet glazbenika s dugogodišnjim stvaralačkim, studijskim i izvođačkim iskustvom. Za prepoznatljiv dio Rammstein zvuka, elektroniku i produkciju, zaslužan je priznati hrvatski producent i DJ – Seraphim Codex, koji povremeno nastupa s bendom. Rammstein doživljaj dodatno upotpunjavaju i tematske video projekcije. Kein Engel publika cijeni zbog individualnog pristupa zadanoj formi, gdje iskreno i s poštovanjem prema bendu kojeg reproduciraju vjerno izvode njihov glazbeni repertoar.

Podsjećamo, ovaj humanitarni koncert organiziraju bližnji prijatelji Marija Žalca iz Starog Petrovog Sela koji je teško bolestan i nakon dva moždana udara je ostao nepokretan te ne može govoriti. Vidi se određeni napredak nakon konstantnih terapija, ali kako bi se osigurala sredstva potrebna obitelji ovaj humanitarni koncert je najbolji način da se okupe prijatelji i vi ljubitelji glazbe kako bi pomogli ovom mladiću.

Vidimo se 23. 9. u Društvenom domu Staro Petrovo Selo!