Brain Holidays akustično u Ljetnom vrtu Vintage Industrial Bara
26. kolovoza 2017.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Brain Holidays akustično u Ljetnom vrtu Vintage Industrial Bara

Petak, 1. rujna rezerviran je za kajanje i iskupljivanje u Ljetnom vrtu Savske 160. Da vam misli budu iskrene i duša čista, pobrinut će se jedan od najboljih hrvatskih reggae bendova Brain Holidays koji će nastupiti u akustičnom aranžmanu.

Uz njih, za glazbu prije i poslije zadužena je VIB DJ selekcija, a da bi kajanje uzelo maha, osiguravaju galone uvijek osvježavajuće cuge.
BRAIN HOLIDAYS su zagrebački reggae bend osnovan 2000. godine. Imaju dva hvaljena studijska albuma ‘Stereo Roots’ i ‘Save Peace Babylon Delete’, a treći pod nazivom ‘System Error’ izašao je u digitalnom izdanju u proljeće 2017. godine.

Teme koje se isprepleću kroz pjesme Brain Holidaysa variraju od ljubavnih, pa sve do aktualnih ekonomskih problema, ali uz glazbu koja se temelji na pozitivnosti svakodnevice. Pozitivne vibracije, kao nezaobilazna odrednica reggae glazbe, svojevrstan su lajtmotiv benda koji i u dobrim i lošim vremenima širi vedrinu te otvara ruke prema svim ljudima dobre volje. Toplinu karipskih ritmova Jamajke Brain Holidays najbolje predstavlja na nastupima uživo gdje čarolija deveteročlanog sastava dolazi do potpunog izražaja.

Koncert u Vintageu  je besplatan!