Perspektivnla pjevačica osebujnog glasa, Ivana Majcan, predstavila novu pjesmu
29. kolovoza 2017.
Music Box (7758 Članci)
Podijeli

Perspektivnla pjevačica osebujnog glasa, Ivana Majcan, predstavila novu pjesmu

Publici se prošlog ljeta predstavila s pjesmom “’Ljubav se dogodi“ i s njom se zadržala na ljestvici najslušanijih singlova više od pola godine.

Nastavak je uslijedio s pjesmom „Vatra“, a mlada i perspektivna pjevačica osebujnog glasa, Ivana Majcan ponovno se upustila u stvaralačku avanturu i danas predstavlja novi, treći po redu singl „Dok plešeš“. Ivana Majcan nastavlja i produbljuje dosadašnju suradnju s kompozitorom i tekstopiscem Tonijem Pernićem, koji je singlu podario lepršavost, pozitivan duh i razigran karakter, dok su za besprijekoran aranžman zaslužni Alen Spada i Leon Brenko.

Vrhunsku glazbenu postavu s pulsko-rovinjskom adresom čine Leon Brenko na klavijaturama, Marko Kalčić na basu, bubnjar Goran Salvi te gitarist Alen Spada kojem je pripala i uloga producenta.

Ovaj nadasve pozitivan singl, nadahnut plesom koji predstavlja izraz slobode duha, sinonim je za ples koji oslobađa i širi vidike, kako one emotivne, tako i glazbene.

„Spot je snimala ekipa N.O.Production Videography u Puli na području Buzeštine na maloj rječici Bračani gdje sam se inače kao klinka kupala. Zanimljivo je da je noć prije snimanja spota bilo veliko nevrijeme i da se voda jako ohladila pa snimanje u vodi u 6 ujutro nije bilo baš bajno ali eto, stisneš zube i odradiš sa smiješkom”, rekla je Ivana Majcan.

U spotu se pojavljuje Devin Juraj iz Pule koji je prošle godine bio finalist u showu Nove Tv SUPERTALENT.

Foto: Prizma Design Studio