U ljetni vrt Vintagea dolaze Chris Ian & Hrvoje Baudoin
30. kolovoza 2017.
Music Box (9893 Članci)
Podijeli

U ljetni vrt Vintagea dolaze Chris Ian & Hrvoje Baudoin

Subota, 1. rujna rezervirana je za istinske granđere, izgubljene duše i one koji vole glazbu izgubljenih duša.

Osim što će iznjedrit ka slušnim aparatima neke autorske pjesme obzirom da djeluju kao osovina benda Malady Lane, za vas će odsvirati neke od najljepših pjesama iz ere grungea i altera, poput: Alice in Chains, Nirvana, Soundgarden, Pearl Jam, Incubus…

CHRIS IAN & HRVOJE BAUDOIN upoznali su se igrom slučaja u Zagrebu u Bogovićevoj, na mjestu gdje Chris polovicu svog života provodi tamo kao ulični svirač. Dečki su odma kliknuli, počeli se družiti, te djelovati kao akustični duo po zagrebačkim klubovima.

Nakon prve autorske svirke u Booksi na Škrabici pridužuju im se braća Jambrošić (Muscle Tribe of Danger and Excellence, Deafness by Noise, Straight Outta Fridge) kao ritam sekcija te osnivaju “ful bend” Malady Lane, koji je danas dio sve popularnijeg zagrebačkrog kolektiva House of Pablo.

Obojica cu članovi jos dva benda kolektiva. Chris kao vokal Killed a Fox-a, koji su krajem 2013. izdali svoj drugi album “Spring of Sloth and Haze”, Hrvoje kao gitarist Straight Outta Fridg-a, i Malady Lanea.

Foto: Roberto Pavić