I Hoomstock objavio sve izvođače i raspored po danima!
24. lipnja 2019.
Music Box (11096 Članci)
Podijeli

I Hoomstock objavio sve izvođače i raspored po danima!

Ostalo je još samo deset dana do 14. Hoomstocka koji se održava u Humu na Sutli 5. i 6. srpnja.

Dosadašnjem line up-u pridružuju se još The Degs, band koji je pobijedio na natječaju „Zasviraj na Hoomstocku“ te Vrulja, ovogodišnji pobjednik HGF-a čime se finalizirao popis izvođača. Vojko V, LET 3, Kawasaki 3P, Krankšester samo su neka od imena uz koje ćete ubrzo uživati u Zagorju.

Raspored izvođača po danima:

PETAK:
LET 3
Krankšvester
Svemirko
Porto Morto
Haiku Garden
Pseća plaža
The Degs
Jogurt & Vlad’o

SUBOTA:
Vojko V
Kawasaki 3P
M.O.R.T.
Paul the Walrus
Them Moose Rush
Domagoj Šimek
Vrulja
Jogurt & Vlad’o

Cijena festivalske ulaznice je 80 kn. One se mogu nabaviti u Hum na Sutli u Pivnici Cantina i Caffe baru “Prijatelj”, u Krapini u Barrocku te u Zaboku u Krčmi Polanović ili putem sustava Entrio gdje imate standard festivalsku ulaznicu te „Okupi ekipu“ – paket od 3 ulaznice za 200 kn. Na ulazu će cijena biti 100 kn, a tad će se moći kupiti i jednodnevne po cijeni od 70 kn.

Program starta u četvrtak otvaranjem Hoomstock Juniora s izradom zmajeva i radionicom o životu bez otpada na kojima ćete saznati kako je uopće moguće živjeti bez otpada i malo zaposliti svoje ručice izrađujući praktične reciklirane stvarčice. Pa se smijemo uz jedan, jedini Kerekesh teatar i na kraju plešemo, malo mažoretkinje, a malo vi. Radionice su namijenjene predškolcima i osnovnoškolcima i potrebno je prijaviti se. Prijave su već počele stizati za obje radionice, tako da znate što vam je činiti ako želite sudjelovati, a to možete putem maila hoomstock.jr@gmail.com.

Foto: Vedran Levi