Ovog vikenda 2. BeerYard festival u dvorištu Močvare uz ThroaTTwisteR, dno, Pičke vrište i Cojones
31. kolovoza 2017.
Music Box (9482 Članci)
Podijeli

Ovog vikenda 2. BeerYard festival u dvorištu Močvare uz ThroaTTwisteR, dno, Pičke vrište i Cojones

Jednodnevni festival koji spaja tri nezavisne scene; craft pivovare, street food i glazbu, BeerYard festival, u svojem drugom izdanju bit će održan u subotu, 2. rujna u velikom dvorištu Močvare, na istoj lokaciji na kojoj su prošle godine započeli ovu lijepu #DoživiHmelj priču.

Potaknuti sjajnim prošlogodišnjim komentarima, kako posjetitelja, tako i pivara, ove godine nastavljaju širiti priču, dovode strane pivovare i veći broj domaćih, pouzdanije street food objekte i odlične, široj publici relativno nepoznate, nezavisne bendove različitih glazbenih žanrova.

Što se tiče craft pivovara, ove godine naglasak je na Španjolskoj od kuda će ugostiti njih četiri, dok je peta pivovara iz Estonije, a svi predstavnici pivovara će osobno prisustvovati festivalu, sudjelovati u panelima i odgovarati na pitanja posjetitelja. 23 domaće pivovare su potvrdile dolazak što znači da ove godine ljubitelje piva očekuje više 25 craft pivovara na festivalu.
Glazbeni dio festivala čine četiri domaća benda, a svirka počinje od 19:00 sati. Nastupit će ThroaTTwisteR, dno, Pičke vrište i Cojones.

Sve informacije dostupne su i na službenom Facebook eventu. 

Ulaznice po cijeni od 40 kuna potražite ovdje:

Rockmark, Berislavićeva 13

Dirty Old Empire, Tratinska 18

Hop In Craft Beer Bar, Dubravkin put 3

Horvati, Ulica Rudolfa Bićanića 12

Caffe bar Iks, Nova cesta 100

ALL IN, Draškovićeva 31

Valhalla beer bar, Radićeva 25