Ovog tjedna u Močvaru dolaze Beach Fossils i Nervous Conditions – poznata satnica
7. rujna 2017.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Ovog tjedna u Močvaru dolaze Beach Fossils i Nervous Conditions – poznata satnica

Ovu nedjelju, 10.9., u klub Močvara, četiri godine nakon premijernog nastupa u kinu Grič, dolaze nam Beach Fossils, lo-fi indie rock trojac iz Brooklyna.

Na ovom dijelu europske turneje ih prate energični mladi rockeri iz Cambridgea Nervous Conditions koji će otvoriti večer svojim nastupom.

U nizu novih imena koje je Žedno uho Zagrebu predstavilo tokom 2013. godine tri su se posebno izdvojila, kako zbog toga što je publiku činila dominantno mlađa, studentska populacija koju se sve rjeđe viđa na koncertima novih stranih izvođača, tako i zato što su svaki na svoj način oduševili i pokazali osobiti potencijal. I dok su Metz beskompromisno bučnim drugim albumom pokazali da nemaju namjeru činiti komercijalne ustupke, Mac DeMarco je doslovno eksplodirao i postao planetarno popularan, Beach Fossils su se pritajili i gotovo 4 godine radili na nasljedniku odlično prihvaćenog “Clash The Truth” albuma.

Ulaznice po cijeni od 65 kuna se mogu kupiti u Dirty Old Shopu i Rockmarku, a na ulazu kluba Močvara u nedjelju će koštati 80 kuna.

Poznata je i satnica koncerta:

20:00 vrata
21:00 Nervous Conditions
22:00 Beach Fossils