NOVA PJESMA: Novi Sam Smith, vizualno drugačiji, zvukovno na istoj odličnoj razini
8. rujna 2017.
Music Box (10959 Članci)
Podijeli

NOVA PJESMA: Novi Sam Smith, vizualno drugačiji, zvukovno na istoj odličnoj razini

Prateći globalni uspjeh debitantskog izdanja „In The Lonely Hours“(2014.), te #1 hita „Writings On The Wall“(2015.) nastalog za potrebe filma James Bond, Sam Smith nakon dvije godine pauze predstavlja singl „Too Goo At Goodbyes“.

Novu pjesmu Sam Smith pisao je u suradnji s dugogodišnjim suradnikom Jimmyem Napesom te Stargateom, uz pomoć kojih je još jednom došao do izražaja unikatan raspon Smithovog vokala te emotivno pisanje tekstova. „This song is about a relationship I was in and it’s basically about getting good at getting dumped“ – Sam Smith o novom singlu.

Prošle su tri godine od objave debi-albuma, te otkad je Sam Smith postao jedan od najuspješnijih glazbenika na globalnoj sceni. Album „In The Lonely Hours“ prodan je u više od 12 milijuna primjeraka, našao se na #1 ljestvice albuma u Velikoj Britaniji kao i na #1 s čak 5 singlova. Osvojio je tri BRIT nagrade, tri Billboard Music nagrade, četiri Grammya, šest MOBO nagrada, Golden Globe nagradu, i mnoge druge.

Kako bi proslavio svoj povratak na scenu, Sam Smith održat će niz intimnih nastupa u Londonu, New Yorku, Los Angelesu te Berlinu. Ovo će biti rijetka prilika za vidjeti globalnu superzvijezdu u tako intimnom okruženju, a svi oni koji ipak neće iskoristiti tu priliku, novi singl „Too Good At Goodbyes“ mogu poslušati u digitalnom obliku putem Deezera i Google Playa.