Akvarel nas ponovno oduševljavaju – predstavili novu pjesmu “Ti i ja”
11. rujna 2017.
Music Box (11075 Članci)
Podijeli

Akvarel nas ponovno oduševljavaju – predstavili novu pjesmu “Ti i ja”

Nakon singla ‘Crne oči’, tradicionalne slavonske pjesme u svježem i zanimljivom a cappella aranžmanu, kojeg su predstavili krajem kolovoza na Etnofestu Neum, Akvarel nam donosi još jedan singl!

Pjesma govori o onim trenucima u vezi ili životu kada poželimo da nas iz rutine i ‘uspavanosti’ probudi nalet adrenalina ili neka nova emocija. Kao što je nakon bure zrak svježiji i čišći, tako se i naš život može osvježiti novim opažanjima i naglim zaokretom misli.

Autor glazbe za pjesmu  ‘Ti i ja’ je poznati skladatelj, klavijaturist Indexa i osnivač Korni grupe, Kornelije Bata Kovač, dok je tekst za pjesmu napisala Akvarelovka Ivana Marinić. Aranžman potpisuju Krešimir Pajtler i Akvarelov producent i stalni suradnik Olja Dešić. Pjesma je snimljena u Hard Work studiju u Požegi.

Novu je autorsku pjesmu Akvarel  izveo na Aurea Festu popularne glazbe 1. rujna 2017 u Požegi. Ovo je Akvarelovo drugo sudjelovanje na Aurea Festu, a ove su se godine, uz nastup na festivalskoj večeri popularne glazbe, imali priliku predstaviti i na cjelovečernjem koncertu uz Big Band Požega pod ravnanjem Zvjezdana Marjanovića Zvekija na glavnome gradskom trgu u Požegi.