Drugačija Jessie J novim singlom i videospotom najavljuje prvi album u tri godine
18. rujna 2017.
Music Box (10919 Članci)
Podijeli

Drugačija Jessie J novim singlom i videospotom najavljuje prvi album u tri godine

Tri godine nakon posljednjeg albuma „Sweet Talker“, Jessie J nedavno se vratila s pjesmom „Real Deal“, te sada s potpuno novim singlom „Think About That“.

Nova pjesma objavljena je zajedno s pratećim videsopotom, u režiji Erika Rojasa, Briana Ziffa i Jessie J, a naći će se na iščekivanom četvrtom studijskom albumu, čiju objavu očekujemo početkom 2018. godine. Novo studijsko izdanje nosit će naziv „R.O.S.E.“, što je akronim za realizationsobsessionssex i empowerment, točnije, za sve teme koje će biti obrađene na albumu.

Na produkciji pjesme „Think About That“, kao i čitavog iščekivanog izdanja, radio je producent DJ Camper. „Zaista nisam željela raditi na novoj glazbi“ , kaže Jessie J te nadodaje „Sjećam se kako sam rekla na glas ‘gotova sam, uskoro ću imati 30 godina, nisam sretna, ne uživam više u ovome.’“.

Jessie J i DJ Camper zajedno su radili na Make Up For Ever kampanji. Camper je pustio beat pjesme „Think About That“ na repeat za vrijeme pauze, a Jessie J za to je vrijeme napisala čitavu pjesmu. „U tom trenutku nešto se desilo. Camper mi je rekao da ako odustanem od glazbe, ne zna hoće li to moći podnijeti. Što sam više odbijala stvarati glazbu, više mi je nadolazilo. To je kao kad kažeš da ne želiš biti zaljubljen, i baš tada se zaljubiš“ – Jessie J objasnila je poruku koju novi album nosi i kroz „R.O.S.E. Confessional“ video.

Najveći utjecaj na novo albumsko izdanje imali su glazbenici kao što su Jill Scott, Erykah Badu, Lauryn Hill i Whitney Houston. „Glazba koju sam stvorila za ovaj album je glazba kakvu slušam. To je najveća promjena koju sam željela napraviti – da mogu pustiti svoj album kod kuće i da ga želim slušati. I želim.