Rasprodane early bird ulaznice za Milky Chance u Tvornici – kreće pretprodaja
20. rujna 2017.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Rasprodane early bird ulaznice za Milky Chance u Tvornici – kreće pretprodaja

Prvih sto early-bird ulaznica za zagrebački koncert popularnog dvojca Milky Chance 27. veljače u Tvornici kulture rasprodano je odmah po objavi njihovog dolaska u Hrvatsku, a ulaznice je odsad moguće nabaviti u pretprodaji po cijeni od 149 kn. 

Milky Chance u Zagreb stižu u sklopu europske tuneje i s najnovijim albumom Blossom, ali i publici dobro poznatim hitovima Stolen Dance i Down By The River koji su im donijeli  planetarnu slavu. Godine 2013. dvojica netom završenih srednjoškolaca iz Kassela, pjevač i gitarist Clemens Rehbein i DJ Philipp Dausch, osvojili su svijet gotovo preko noći albumom Sadnecessary te  u rekordnom roku zavladali radijskim eterima i zasjeli na vrhove svjetskih top ljestvica. Velikom brzinom nestaju i ulaznice za koncerte u sklopu aktualne turneje na kojoj predstavljaju svoj drugi album kojim proširuju slavni “Milky Chance zvuk”, prepoznatljiv po nježnom grooveu i čeznutljivoj prostranosti Rehbeinovog glasa.

Ulaznice za nadolazeći koncert u Zagrebu moguće je kupiti po pretprodajnoj cijeni od 149 kn u sustavu i na svim prodajnim mjestima Eventima / http://www.eventim.hr, dok će na dan koncerta njihova cijena iznositi 179 kuna.

Foto: Jeff Hahn