#svježasrijeda od ovog tjedna na Music Boxu – predstavljamo vam Marca E. Bassyja
20. rujna 2017.
Nikola Knežević (2514 Članci)
Podijeli

#svježasrijeda od ovog tjedna na Music Boxu – predstavljamo vam Marca E. Bassyja

Music Box je nastavio odličnu suradnju s Universal Musicom Hrvatska i nakon #NewMusicFriday predstavljamo vam #svježasrijeda.

Tako će Universal Music Hrvatka i Music Box svake srijede predstavljati nova glazbena imena, a u bilo kojem trenutku #svježasrijeda možete potražiti i na Universal banneru s desne strane portala. Klikom na banner otvarate #svežasrijeda Digster playlistu na Deezeru.

Ove srijede vam predstavljamo Marca E. Bassyja koji je širu publiku osvojio 2016. godine pjesmom „You & Me“, na kojoj mu se pridružio G-Eazy. Sada Marc predstavlja potpuno novi singl i prateći videspot „Plot Twist“, nastao u suradnji s reperom znanim kao Kyle.

Novu pjesmu pisali su Marc E. Bassy, Kyle, i MNEK, dok su im s produkcijom pripomogli Tim Sommers i Brian Garcia. Prateći videospot singla režirao je i producirao Joey Falsetta.

Rođen u San Franciscu, s trenutnim boravištem u Los Angelesu, pravog imena Marc Griffin, sedam je godina bio pjevač benda 2AM Club. 2014. godine odlučio je započeti samostalnu karijeru, za vrijeme koje nam je predstavio izdanje „Only The Poets Mixtape (Vol. 1)“ (2014.), EP „East Hollywood“ (2015.) te EP izdanje „Groovy People“ 2016. godine.

Još uvijek u potrazi za vlastitim zvukom, iznimno talentirani Marc E. Bassy skladao je i pisao tekstove za hitove izvođača kao što su Wiz Khalifa, 2 Chainz, Chris Brown, Allen Stone, Pia Mia,… Hip-hop, R&B, pop mješavina „Plot Twist“ dobila je i svoj remix, na kojem se Marcu pridružila Hailee Steinfeld.

Singl „Plot Twist“ hrvatskoj je publici dostupan u digitalnom obliku putem Deezera i Google Playa.