Doom velikani Ufomammut slave 20 godina benda
7. listopada 2019.
Music Box (11142 Članci)
Podijeli

Doom velikani Ufomammut slave 20 godina benda

Doom/stoner/sludge velikani Ufomammut vraćaju se u Hrvatsku u sklopu posebne slavljeničke jesenske turneje povodom 20 godina djelovanja. Za njihov drugi nastup u Zagrebu bend je najavio poseban set koji će obuhvatiti cijelu karijeru. 

Trojac su u veljači 1999. godine osnovali Poia, Urlo i Vita u maloj sobi usred ničega u Italiji.
Jednostavno, ideja je bila preživjeti dosadu življenja u malom gradiću. Nakon osam albuma, brojnih turneja, festivala i kilometara na putu, bend je spreman proslaviti ovaj značajni jubilej sa svojim brojnim i odanim navijačima u Lijepoj Našoj. Poznati su po prilično dugačkim pjesmama, a žestoko rifovlje s brojnim efektima i brujajućim vokalima također krasi njihov glazbeni izričaj.

Trojac su u veljači 1999. godine osnovali Poia, Urlo i Vita u maloj sobi usred ničega u Italiji. Jednostavno, ideja je bila preživjeti dosadu življenja u malom gradiću. Nakon osam albuma, brojnih turneja, festivala i kilometara na putu, bend je spreman proslaviti ovaj značajni jubilej sa svojim brojnim i odanim navijačima u Lijepoj Našoj. Poznati su po prilično dugačkim pjesmama, a žestoko rifovlje s brojnim efektima i brujajućim vokalima također krasi njihov glazbeni izričaj.

Ufommamut će nastupiti u srijedu, 16. listopada, a svečanost će se održati u Močvari. Prije njih nastupit će Lord Drunkalot, tri pijanca/travara/čarobnjaka željna eksperimentiranja u psihodeličnim prostranstvima heavy muzike.

Ulaznice možete kupiti po pretprodajnoj cijeniod 75 kuna, a na dan će koštati 90 kuna.