Intervju sa Stefany Žužić, mladom pjevačicom i sudionicom The Voicea
21. rujna 2017.
Music Box (8344 Članci)
Podijeli

Intervju sa Stefany Žužić, mladom pjevačicom i sudionicom The Voicea

Stefany Žužić, mlada pjevačica iz Krka koja nas je prije više od godinu dana osvojila svojim predivnim vokalnim sposobnostima u showu – The Voice, predstavila je nedavno novi singl „Znam te“.

Tim povodom razgovarali smo s ovom zanimljivom mladom pjevačicom o planovima za budućnost, Dalmatinskoj šansoni, glazbi i drugim temama.

Na ovogodišnjoj XX. Dalmatinskoj šansoni u Šibeniku nastupila si sa svojim novim singlom „Znam te.“ Kakvi su tvoji dojmovi?
Velika mi je čast što sam prošla na natječaju za festival Šibenske šansone i ondje po prvi puta predstavila “Znam te” publici uživo. Unatoč velikom uzbuđenju i tremi, više sam nego zadovoljna svojim nastupom i načinom na koji me je publika prihvatila.

Kada si shvatila da je glazba ono čime se želiš baviti?
Bila sam jako mlada kada sam počela pokazivati interes za glazbu. U petoj godini, učlanila sam se u dječji zbor “Mići Boduli” te crkveni zbor. Već tada sam imala svoje prve solo izvedbe.

Ovu pjesmu prati i vrlo zanimljiv spot. O čemu se radi i tko je došao na ideju za scenarij?
Spot je sniman na raznim lokacijama od kojih je jedna na mom rodnom otoku u mjestu Stara Baška pod redateljskom palicom Kristine Barišić iz Rijeke. Kao najdraži dio u spotu, svakako bih izdvojila snimanje pod vodom. Bit priče u spotu je prije svega pokazati jednostavnost žene koju ne vesele materijalne vrijednosti, već one koje se ne mogu kupiti novcem.

Kakvi su ti planovi za budućnost?
Uskoro sa svojim autorskim timom pripremam novi singl kojeg smo planirali objaviti do kraja ove godine. Ne žurimo nikuda jer uz glazbu studiram i na Ekonomskom fakultetu u Rijeci pa uvijek moram dobro organizirati svoje obaveze, iako nam je u cilju kroz dvije godine izbaciti i album.

Intervju radila Hamar Media