LUCE otvara novi program SOULiranje u klubu Sax!
10. veljače 2020.
Music Box (11070 Članci)
Podijeli

LUCE otvara novi program SOULiranje u klubu Sax!

Klub Sax! u ožujku uvodi novi klupski program naziva SOULiranje kojim će se zagrebačkoj publici približiti nezaboravni soul hitovi kroz glas talentirane mlade pjevačice i kantautorice Luce i njezinog pratećeg benda pojačanog puhačkim snagama i back vokalima. Program će se održavati jednom mjesečno i to četvrtkom, a prvi datum za uživanje u odličnoj glazbi i izvrsnim interpretacijama je 5. ožujka na već poznatoj adresi Palmotićeva 22.

Svojim nastupom „Drugo lice Luce“ posvećenom soul divama, koji se održao u Saxu krajem godine, Luce je oduševila sve prisutne demonstrirajući raskoš svojeg impresivnog vokala i emotivne izvedbe, a mnogi su te večeri komentirali kako ovakav program nedostaje na koncertnoj mapi metropole. Sax! je odlučio uzeti stvari u svoje ruke i svojim posjetiteljima omogućiti live večeri i soul u najboljem izdanju.

Uz repertoar na kojem će se naći najveći hitovi i najljepše pjesme iz glazbene ere soul velikana poput Ette James, Nine Simon, Arethe Franklin, Steviea Wondera, Marvina Gayea, Jamesa Browna, Billa Withersa i mnogih drugih ne sumnjamo da će SOULiranje u Saxu u opuštenoj atmosferi i uz plesne ritmove osigurati dobru zabavu i postati stalnom adresom svakog glazbenog sladokusca.

Karte za ovaj program mogu se nabaviti na blagajni kluba, Palmotićeva 22/2 i to po pretprodajnoj cijeni od 30 kuna, a na dan koncerta cijena ulaznice iznosit će 40 kuna. Pozivamo vas na prvo SOULiranje 5. ožujka od 21:00 sat!Uronite u svijet soula u izvedbi neodoljive LUCE.

Foto: Nikola Knežević