Uskoro luksuzno live izdanje Iron Maidena – “The Book Of Souls Live Chapter”
22. rujna 2017.
Music Box (9664 Članci)
Podijeli

Uskoro luksuzno live izdanje Iron Maidena – “The Book Of Souls Live Chapter”

Druga sredina studenog mjeseca u shopove diljem svijeta donijet će izdanje IRON MAIDEN’s ‘The Book Of Souls: Live Chapter’.

Ovo luksuzno live izdanje na kojem se radilo gotovo dvije godine obuhvatilo je 15 pjesama snimljenih tijekom turneje ‘The Book Of Souls World Tour’. Turneja se protegla na 39 zemlja na preko šest kontinenata, a vidjelo ju je preko dva milijuna fanova. U sklopu tog velikog, svjetskog putovanja, Iron Maiden posjetili su i Split u srpnju 2016. godine.

‘The Book Of Souls: Live Chapter’ u hrvatske shopove stiže u petak 17. studenog upakirano u CD, deluxe CD i LP s koncertnim filmom koji će biti dostupan na besplatnom online streamanju  te na digitalnom downloadu.

Album koji je producirao Tony Newton te jedan od osnivača grupe Iron Maiden basist Steve Harris, baziran je na setlisti iz 2017. Te vjerno prenose prenosi snimke s tih epskih koncerata. Spomenuta setlista pjesama koje će biti uključene na live izdanje sadržavat će šest pjesama s posljednjeg studijskog albuma ‘The Book of Souls’ kao i Iron Maiden klasike te omiljene pjesme njihovih fanova.

Više informacija kako da postanete dio ovog one-off događanja bit će objavljeno uskoro na stranici IronMaiden.com .

Ovaj će album replicirati ‘The Book Of Souls’ u originalnim formatima te će biti objavljen kao limitirana edicija luksuznog dvostruka CD hardcase knjiga, uobičajeni 2CD album, te kao trostruki crni LP. Osim toga biti dostupan i kao digitalni download.