Četvrta sezona Karlovačko RockOffa ove subote na Harteri!
27. rujna 2017.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Četvrta sezona Karlovačko RockOffa ove subote na Harteri!

Četvrta sezona festivala Karlovačko RockOff 2017. započinje u subotu, 30. rujna velikim koncertom u riječkoj Harteri.

Riječ je o prvom koncertu ovogodišnjeg izdanja festivala koji će, uz Rijeku, posjetiti još Split i Zagreb. Ovom prilikom predstavit će se pet bendova finalista, svaki sa svojim specifičnim zvukom i nastupom: alternativci Dno, bend nastao raspadom grupe Cherkezi United, riječka kantautorica Mirna koja svoju glazbu opisuje kao pop-rock s primjesama psihodelije, The Miceks, autorski projekt Alena Kraljića Kralje, legendarnog gitarista Pipsa, umaško-zagrebačka kombinacija Manntra koja polako osvaja inozemno tržište te alter rock bend Scarlet Notes iz Zadra.

Uz finaliste, na RockOff Harteri nastupit će i velika imena domaćeg rocka, Let3, Kojoti i Majke.

„Na taj način povezali smo ne samo dva festivala i dva grada, Zagreb i Rijeku, već i dvije različite generacije glazbenika koje imaju istu misiju. Distorziranih gitara i energije sigurno neće nedostajati!“, poručuju iz direkcije festivala.

Program Hartera RockOffa vodit će Ivanka Mazurkijević. Nakon Rijeke, festival Karlovačko RockOff seli se u Split nakon čega slijede koncerti i završnica festivala u Zagrebu. Uz live nastupe, publika će imati priliku čuti pjesme i na festivalskoj kompilaciji koja će biti objavljena uskoro.

Više o Karlovačko RockOffu pratite na službenim web i facebook stranicama.

Foto: Stipe Surać