Regionalne hip hop snage, Frenkie i Sajsi MC, u novom singlu “Svi”
13. rujna 2018.
Music Box (10906 Članci)
Podijeli

Regionalne hip hop snage, Frenkie i Sajsi MC, u novom singlu “Svi”

Na iznenađenje brojnih regionalnih hip-hop fanova, jedan od ponajboljih BiH repera – Frenkie te beogradska reperica Sajsi MC predstavljaju zajedničku suradnju – u novom singlu i videospotu „Svi“! 

Vijest o suradnji oboje su gotovo pa iznenada predstavili putem svojih društvenih mreža, no ideja kao takva postoji već duže vrijeme. Frenkie i Sajsi MC poznaju se dugi niz godina, a intenzivno su počeli surađivati na projektu „Red Bull Raplika“, gdje je beogradska reperica, pravog imena Ivana Rašić, bila sutkinja i voditeljica. Upravo je tu započeo dogovor o suradnji, a Frenkiev suradnik – producent Indigo, zadužen i za produkciju zamijećenih regionalnih hip-hop albuma, „Egzil“ i „Putanja“, kreirao je beat koji im se svidio na prvu te su ubrzo krenuli s radom na pjesmi.

Ističu kako je pjesma klubskog karaktera i očekuju da će postati soundtrack noćnog života. Svjesni su da će njihova suradnja na prvu biti iznenađenje brojnim fanovima u regiji, ali im je upravo taj trenutak iznenađenja iznimno drag. Tekst pjesme napisali su zajedno, a u pratećem videospotu se uz njih pojavljuju i Tijana Rašić, Ivanina sestra i suradnica te Ina Čano, umjetnica i model.

Spomenuti videospot sniman je u sarajevskom studiju Spektroom, produkciju i fotografije potpisuje Nikola Blagojević, scenografiju i organizaciju Lea Petrović-Numić, direktor fotografije je Jasmin Spahić, kojeg je vjerno pratio Amer Beganović, dok je za montažu bio zadužen Danko Bevanda (BLOKvideo).

Foto: Nikola Blagojević/Spektroom