Rasprodan koncert Beth Hart u Zagrebu!
3. listopada 2017.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Rasprodan koncert Beth Hart u Zagrebu!

Ulaznica za koncert Beth Hart u Boogaloo clubu u Zagrebu više nema! I nakon što su organizatori koncerta osigurali da reorganizacijom koncertnog prostora oslobode dodatne ulaznice za blues/rock događaj sezone, interes hrvatske publike je bio nevjerojatan i koncert je – rasprodan!

Beth Hart će posjetiti Zagreb u okviru turneje na kojoj promovira svoj aktualni album, „Fire On The Floor“, ali će publika imati prilike čuti i njene najveće hitove kao i obrade blues standarda po kojima je i postala poznata.

Na koncertu u Zagrebu pridružit će joj se i jedan od najboljih vokala u Hrvatskoj! Tina Kresnik će sa pratećim bendom nastupiti prije nje na ovom koncertu: “Oduvijek sam voljela žene sa stavom. Hrabre, jake, ali sposobne da sa svim tim osobinama ostanu i dalje ženstvene.To je ono što ona ima i to se čuje u njenom glasu i njenoj glazbi. Zbog toga joj se divim” kaže Tina i dodaje da joj je velika čast i veselje što će imati priliku otvoriti njezin koncert: “Jedva čekam! Zapravo, sretna sam kao malo dijete!

U isto vrijeme emotivna i jaka, nježna i „opaka“, ova karizmatična žena moćnog glasa i nevjerojatne energije nikog ne ostavlja ravnodušnim. Bilo da sama s klavirom ili uz pratnju gitare pjeva najljepši blues, soul ili jazz, ili uz pratnju cijelog benda „prži“ rock’n’roll, ona daje cijelu sebe glazbi i tom trenutku u kojem se povezuje sa svojom publikom. Ta sirova emocija koju emitira na živim nastupima koji joj, kako sama kaže, znače više od svega u životu, razlog je što se sve više ljubitelja dobre glazbe širom svijeta zaljubljuje u nju, i zbog kojeg je i interes hrvatske publike za njen koncert u Zagrebu ogroman!

Za sve one koji su zakasnili kupiti ulaznice za koncert u Boogaloo clubu, postoji još jedna šansa pogledati uživo ovu nevjerojatnu blues/rock zvijezdu – Beth će u okviru iste turneje dan kasnije nastupiti u Beogradu u Hali sportova i za taj nastup ulaznice možete kupiti online na www.eventim.rs

Organizator koncerta: HH Artists