#svježasrijeda powered by Music Box predstavlja Jacoba Banksa i novi singl “Unknown (To You)”
4. listopada 2017.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

#svježasrijeda powered by Music Box predstavlja Jacoba Banksa i novi singl “Unknown (To You)”

Najnoviji komadić zvuka – pjesmu „Unknown (To You)“ pisali su Jacob Banks, John Newman, i Zane Lowe, dok ju produkcijski potpisuje danski producent Robin Hannibal.

Rođen u Nigeriji, Jacob Banks preselio je u Veliku Britaniju s 13 godina, a s 20 je počeo pjevati, pisati tekstove te svirati gitaru. U početku je pisao pjesme za prijatelje, a 2013. godine publici se predstavio EP izdanjem „The Monologue“.
Kasnije je Jacob samostalno objavio EP „The Paradox“, a za Interscope Records debitirao je još jednim EP izdanjem, naziva „The Boy Who Cried Freedom“. Pjesma „Worthy“ s EP-a „The Monologue“ broji više od 5 milijuna Spotify streamova, a njegova glazba nailazi na podršku medija kao što su The New York Times, Vogue, Time, FADER,…

Nakon što je nastupao s Aliciom Keys, Samom Smithom i Emeli Sande u Velikoj Britaniji, u sklopu njihovih turneja, Jacob Banks ljeto je proveo nastupajući na festivalima kao što su Lollapalooza, Firefly, Outsidelands te Austin City Limits. Ove jeseni Jacob kreće i na samostalnu turneju SAD-om, s prvim nastupom u Los Angelesu te posljednjim u Atlanti.

Novi singl „Unknown (To You)“ hrvatskoj je publici dostupan u digitalnom obliku putem Deezera i Google Playa. Svježu srijedu uz novu glazbu omogućuju vam Universal Music Hrvatska i Music Box.