REFLEKTOR FESTIVAL: U Tvornicu kulture se vraća zarazni noise pop zvuk grupe Artan Lili
5. listopada 2017.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

REFLEKTOR FESTIVAL: U Tvornicu kulture se vraća zarazni noise pop zvuk grupe Artan Lili

Nakon odličnog nastupa na Zagreb Beer Festu u svibnju ove godine i bogate ljetne koncertne sezone, beogradska grupa Artan Lili vraća se 3. studenog u Tvornicu u sklopu festivala Reflektor.

Bend će zagrebačkoj publici pretpremijerno predstaviti pjesme koje će se naći na njihovom drugom albumu “New Deal”. Album su najavili za prvu polovicu sljedeće godine, a sredinom listopada će objaviti novi singl i spot.

Bend postoji od 2013. godine, a godinu kasnije kreću u objavljivanje svog prvog albuma s 12 pjesama, koje postupno objavljuju u formi singlova. Ovakvu sukcesivnu metodu objavljivanja bend smatra svojom inovacijom, a najavili su kako će i drugi studijski uradak na jednaki način objaviti. Prvi album su zaključili spotom “Moja stvar” prije dvije godine, a drugi album su najavili pjesmom “Ono što te neće”, koju su snimili u studiju “O”. Produkciju potpisuje Goran Crevar, a video spot su snimili u režiji Staše Tomića.

Artan Lili su ove godine osvježili bend novim članom, gitaristom Ivanom Skopulovičem (Crvi, Bitipatibi), a zagrebačka publika ih je u tom sastavu već imala prilike vidjeti na Zagreb Beer Festu u svibnju 2017.

Beogradska četvorka svojim singlovima osvaja prva mjesta svih bitnijih radijskih i TV top lista u regiji, a od samih koncertnih početaka do danas ostali su miljenici zagrebačke publike. Prepoznatljiv i zarazni noise pop zvuk benda, odličan vizualni identitet i tekstovi koji su angažirani, nježni i razumljivi, te nikako površni, čine Artan Lili.

Ulaznice u pretprodaji možete nabaviti po cijeni od 40 kuna, dok će na dan koncerta cijena karte biti 55 kuna.

Službena prodajna mjesta:

  • Tvornica Kulture, Ljudevita Posavskog 1
  • Dirty Old Shop, Tratinska 18
  • Rockmark, Berislavićeva 13
  • entrio.hr

Organizator koncerta je Tvornica kulture.

Foto: Sanda Vitorović