Sam Smith predstavio novu pjesmu – “Stay”
7. listopada 2017.
Music Box (6305 Članci)
Podijeli

Sam Smith predstavio novu pjesmu – “Stay”

Predvođeno singlom „Too Good At Goodbyes“, novo studijsko izdanje Sama Smitha – „The Thrill of It All“ u Hrvatskoj očekujemo 3. studenog, a od sada je album dostupan putem Google Play prednarudžbi. Iščekivani album naslijedit će izdanje „In The Lonely Hours“(2014.).

Zajedno s prednarudžbom iščekivanog izdanja, Sam Smith objavio je i novu pjesmu „Pray“, za čiju su se produkciju pobrinuli Timbaland, Jimmy Napes te Steve Fitzmaurice. Uz već spomenute suradnike, na novom albumu Sam je surađivao s producentima i glazbenicima kao što su Malay, Jason „Poo Bear“ Boyd, Stargate („Too Good At Goodbyes“) te YEBBA, na pjesmi „No Peace“.

Kao proslavu povratka na glazbenu scenu Smith je održao niz intimnih nastupa u Londonu, New Yorku, Los Angelesu te Berlinu, a dokaz uspješnog povratka su i brojke najavnog singla „Too Good At Goodbyes“, koji se našao na #1 UK i Global Spotify ljestvica, kao i #1 na iTunes ljestvicama u Velikoj Britaniji te Americi.

Prošle su tri godine od objave debi-albuma, te otkad je Sam Smith postao jedan od najuspješnijih glazbenika na globalnoj sceni. Album „In The Lonely Hours“ prodan je u više od 12 milijuna primjeraka, našao se na #1 ljestvice albuma u Velikoj Britaniji kao i na #1 s čak 5 singlova. Osvojio je tri BRIT nagrade, tri Billboard Music nagrade, četiri Grammya, šest MOBO nagrada, Golden Globe nagradu, i mnoge druge.

Popis pjesama
Too Good At Goodbyes
Say It First
One Last Song
Midnight Train
Burning
Him
Baby, You Make Me Crazy
No Peace (feat. YEBBA)
Palace
Pray

Special Edition
Nothing Left For You
The Thrill Of It All
Scars
One Day At A Time