RHCP world tribute bend by Organi’c dolaze u Boogaloo
10. listopada 2017.
Music Box (6865 Članci)
Podijeli

RHCP world tribute bend by Organi’c dolaze u Boogaloo

U klub Boogaloo Zagreb u četvrtak, 12. listopada, od 21 sat, u sklopu svoje europske turneje, vraća se „svjetski” tribute band – Red Hot Chili Peppers World Tribute Band by Organi’c.

Članovi ovog benda, koji su nastupali u 38 gradova i 11 zemalja, dolaze sa svih strana svijeta, – pjevač i bubnjar stižu iz Brazila, basist je iz Švicarske, a gitarist iz SAD-a, a svaki od njih izabran je za svaku poziciju u bendu od strane samih fanova RHCP-a, putem interneta.
Osim što su fanovi izabrali glazbenike sa izvanrednim sviračkim umijećem, jedan od faktora izborau World tribute band je bila i fizička sličnost sa originalnim članovima benda. Gledajući fotografije ponekad je teško povjerovati da to nisu „originalni” Flea, John, Chad i Anthony, a kada ih poslušate vrlo česti komentari su „ovi su jednako dobri, ako ne i bolji od originala!”

Trenutno se nalaze na europskoj turneji, a tom prilikom posjetit će i Zagreb, gdje se vraćaju u Boogaloo klub, u kojemu su 2010. snimali svoj live DVD. Više informacija potražite i na službenom Facebook događaju, a ulaznice u pretprodaji osigurajte po cijeni od 35 kn u sustavu Entrio i svim Entrio prodajnim mjestima. Cijena na ulazu u klub bit će 45 kn.