MBurns promoviraju novi album na prvom ovosezonskom Good Vibrationsu
11. listopada 2017.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

MBurns promoviraju novi album na prvom ovosezonskom Good Vibrationsu

Otvorenje šeste sezone Good Vibrationsa bit će prava poslastica za sve ljubitelje modernijeg metala i hardcorea.

Tako će se u ponedjeljak, 16. listopada u Močvari već najavljenima bendovima Slaves (USA) i Pale Origins pridružiti MBurns koji će ovom prilikom promovirati novi album. Ulaznice koštaju 45/60 kuna, a po pretprodajnoj cijeni mogu se kupiti preko sustava Entrio.hr ili u Dirty Old Shopu.

MBurns je metal četvorka iz Crikvenice/ Rijeke  koja donosi moderne žestoke tonove prožete melodičnim dijelovima pod utjecajem velikog broja žanrova, a osnovana je 2006. Godine.  Na ovom nastupu promoviraju novi materijal s drugog studijskog albuma „More To Life Than This“. „Album je dosta dugo bio u nastajanju, preko 4 godine. Zbog izmjena u sastavu benda te privatnih obaveza snimanje je potrajalo dosta dulje od planiranog. Na albumu je 12 novih stvari i sve u svemu, možemo reci da je ovo daleko najzreliji materijal u dosadašnjem radu benda, na kojeg smo jako ponosni i jedva čekamo predstaviti ga široj publici“, kažu iz benda.

Slaves je tročlani američki post hardcore bend osnovan u Sacramentu 2014. godine. Čine ga vokal Jonny Craig, basist Colin Viera i gitarist Weston Richmond. Craig je prije Slavesa bio član poznatih bendova Emarosa i Dance Gavin Dance, a ima i vrlo zapaženu solo karijeru te je jedna od najznačajnijih figura u svijetu post hardcorea na globalnoj razini. Do sada su izdali dva albuma: „Through Art We Are All Equals“ (2014) i „Routine Breathing“ (2015), dok će treći album „Beautfiul Death“ biti objavljen tijekom rujna i biti promoviran na istoimenoj europskoj turneji koja uključuje više od 25 datuma. Ovo će im biti premijerni nastup u Hrvatskoj.

Pale Origins je peteročlani moderni hc/metalcore bend iz Zagreba nastao sredinom 2014. godine nakon višegodišnjeg poznanstva i druženja. Čine ga Ivan Jovičić – vokal, Dario Hustić – gitara i prateći vokali, Josip Pilipić – gitara, Adrian Jug – bass gitara i Sven Adanić – bubanj, a svi oni imaju i druge projekte i bendove na kojima istovremeno rade. Prvi singl „Metamorph“ izdali su 2015., a krajem prošle godine objavljen je i EP „Embers“. Ovo će im biti drugi nastup na Good Vibrationsu.