Najavljena 3. hrvatska funk konferencija u Boogaloo-u
16. listopada 2017.
Music Box (8718 Članci)
Podijeli

Najavljena 3. hrvatska funk konferencija u Boogaloo-u

Nakon dva uspješna izdanja, 3. Hrvatska funk konferencija u organizaciji Hrvatske funk delegacije održat će se 4. studenog u Zagrebačkom klubu Boogaloo kada će nastupiti 16 iskusnih DJ-a  – pasioniranih kolekcionara, velikih ljubitelja funk, soul i disko glazbe.   

Sada već tradicionalno, po provjerenoj recepturi  u središnjem dijelu konferencije – na partyu s početkom u 23h posjetioce očekuje osam sati neprestanog plesa i vrele atmosfere uz unikatni koncept konstantne rotacije za dj pultom šesnaest DJ-a  koji će prezentirati najbolje plesne brojeva iz osobnih bogatih  fonoteka funk/soul i disko glazbe. Dodatnu kvalitetu čitavom konceptu daje i autentičan glazbeni karakter svakog DJ-a koji  čine poznavanje mikrožanrova pomenute glazbe, dugogodišnje iskustvo za DJ pultom i vješto manipuliranje gramofona i miksera što publiku dovodi do ekstatičnih momenata.

Dobro poznati Hrvatskoj publici DJ-i koji će nastupiti 3. Hrvatskoj konferenciju su: Bijan, Bocca Sofistifunk, Borovich, Chill, Jopa, Kid VA, Kool S, Pips, SlipMat, Dr. Smeđi Šećer, Soul Bader, Tomo Ricov, Venom, Umbo i Werft. 

Pored party u sklopu konferencije takođe u klubu Boogaloo u popodnevnim satima bit će organiziran i prodajni sajam gramofonskih ploča specijaliziran na plesnu klupsku glazbu bez ograničenja u žanru i vremenskog razdoblja iz kojeg glazba potiče. Među izlagačima će se naći ponajbolji  Zagrebački  second hand dućani gramofonskih ploča kao i mnogi Hrvatski DJ-i.

Za one koji žele saznati nešto više o filozofiji, tehnikama i metodama  DJ-inga kroz povijest u sklopu konferencije  bit će organizirana kraća predavanja.

Ulaz na sva predavanja i prodajni sajam vinyla je besplatan, a cijena ulaznice za party  je 40 kuna i može se kupiti isključivo na samom ulazu od 22h u klub Boogaloo, Ulica Grada Vukovara 68.

Dr Smeđi Šećer poručuje: Čaše u pod, ruke u zrak!