Uskoro ekskluzivno u Cinestar kinima “Alisa u zemlji čudesa”, uživo iz London Royal Opera Housea
17. listopada 2017.
Music Box (6896 Članci)
Podijeli

Uskoro ekskluzivno u Cinestar kinima “Alisa u zemlji čudesa”, uživo iz London Royal Opera Housea

Cinestar kina  pozivaju vas na program Spektakla u sklopu kojeg predstavljamo balet ALISA U ZEMLJI ČUDESA koji je live prijenos iz Londona Royal Opera House samo 23.10. u 20.15 sati.

Na čajanki jednog sunčanog popodneva, Alisa je iznenađena vidjevši kako se prijatelj njenih roditelja, Lewis Carroll, pretvara u bijelog zeca. Događaji postaju sve čudniji i čudniji nakon što ga odluči pratiti kroz zečju rupu… Alisa, putujući Zemljom čudesa, nailazi na brojna osebujna stvorenja. Očarana je šarmantnim Pub-Srcetom koji je u bijegu jer je ukrao kolače. Čudni se događaji ne prestaju događati. Alisa se odjednom budi. Je li to sve bilo samo obično sanjarenje?

Kao rezultat, Royal Ballet je prikazan u najboljem izdanju, kombinirajući ples svjetske klase s očaravajućom obiteljskom zabavom.

Svoje ulaznice kupite već danas na web stranicama CineStara. Svakako iskoristite na vrijeme popust od 30% za kupovinu sezonske pretplate. Regularna ulaznica je 95 kuna, a posebnu pogodnost ostvaruju korisnici Senior Club kartice ili Studentske kartice jer uz predočenje iste na blagajnama kina ostvaruju pravo kupnje ulaznica po povoljnijoj cijeni.

Vidimo se u CineStaru!

Foto: Johan Persson