Poklanjamo 2×2 upada za nastup legendarnog Seana Johnstona u The Garden Breweryju
29. siječnja 2018.
Music Box (11095 Članci)
Podijeli

Poklanjamo 2×2 upada za nastup legendarnog Seana Johnstona u The Garden Breweryju

Legendarnom Seanu Johnstonu, koji s kultnim Andrewom Weatherallom vodi “A Love From Outer Space” program, na Žitnjaku se priključuje Dean Sunshine Smith, Felver, Nick & Pepi.

Nakon sjajnog prošlogodišnjeg nastupa Andrewa Weatheralla, The Garden Brewery dovodi njegovog partnera u organizaciji večeri “A Love From Outer Space”, a sjajni Sean Johnston će nastupiti u petak 2. veljače 2018.  Jedan od najcjenjenijih selektora u glazbenoj industriji i istaknuti član disco plesne zajednice, Sean Johnston kreira zvučne pejzaže bilo u njegovoj vlastitoj produkciji ili za gramofonima birajući sjajnu glazbu koja nema cijenu. Odrastao u Yorkshireu, od formativnih godina se bavi DJ-ingom, a od tada je njegovo ime bilo simbol za sve od acid-house veterana, techno borca, alpinista, ili pak disco konzultanta, nastupao je u najboljim klubovima Londona, Berlina, festivalima po francuskim dvorcima ili hrvatskoj obali, ali vlastita produkcija i legendarna klupska večer su ga učinili svjetski poznatim.

U ovoj sjajnoj večeri pridružuje mu se Dean Sunshine Smith, jedan od najcjenjenijih UK DJ-eva i selektora i čovjek iza Dark Disco programa. Tu je i Felver, nadaleko cijenjen zbog svog glazbenog znalaštva, koji je definirao zagrebačku klupsku i house scenu kao nijedan drugi DJ, te Adriatic Coasting duo Nick & Pepi. Nastup Seana Johnstona je početak i sjajne godine gostovanja koja će se održati u zagrebačkoj The Garden Brewery na Žitnjaku. Jedinstveni prostor prati i prepoznatljivi The Garden zvuk koji ovu godinu obećava odlična imena svakog mjeseca do ljeta, ikone žanrova, legende klupske glazbe, kao i večeri posvećene festivalima Love International, Soundwave i Defected.

Ulaznice
Ulaznice su dostupne u pretprodaji po cijeni od 50 kn, dok će na dan nastupa biti 70 kn. Dostupne su na Entrio.hr.

A mi poklanjamo 2×2 upada za nastup Seana Johnstona. Pošaljite svoje podatke (ime, prezime, adresa, broj telefona) na info@music-box.hr i u naslovu napišite “GARDEN BREWERY”. Imena dobitnika objavljujemo u četvrtak, 1. veljače. Sretno!