Projekt Lorenzo predstavio drugi singl – “Sve što pomislim” s Antonelom Doko!
18. listopada 2017.
Music Box (9562 Članci)
Podijeli

Projekt Lorenzo predstavio drugi singl – “Sve što pomislim” s Antonelom Doko!

Nakon izvanrednog uspjeha prvog singla “Sve sam znala i prije”, projekt Lorenzo ide dalje i predstavlja pjesmu “Sve što pomislim” u kojoj se u ulozi vokala pojavljuje izvrsna Antonela Doko.

Lorenzo je autorsko-producentski projekt akustičara Darka Bakića i najpoznatijeg električara Zvonimira Duspera Dusa, dok je osamnaestogodišnja pjevačica očaravajućeg glasa, Antonela Doko dobitnica ovogodišnje glazbene nagrade Porin za najboljeg novog izvođača!

Lorenzo za svoje skladbe pažljivo bira vokalne soliste i DJ-e, pa je tako prvim singlom “Sve sam znala i prije” i suradnjom s trenutno najpopularnijom pjevačicom u Hrvatskoj, Mijom Dimšić, stekao iznimnu popularnost. Pjesma, potpuno drugačija od svega do sada viđenog na domaćoj glazbenoj sceni, srušila je sva očekivanja provevši punih 17 tjedana na listi najslušanijih pjesama u Hrvatskoj – HRtop40. Spot u produkciji Igora Ivanovića i Sandre Mihaljević je u 4 mjeseca pregledan više od 300.000 puta. Potvrda velikog uspjeha stigla je i ovoga ljeta kada je DJ Matej Mihaljević predstavio Lorenzo na Ultra Europe i MTV Summerblast festivalu što ovom projektu širom otvara vrata svjetske klupske scene.

“Lorenzo ima jasnu viziju djelovanja koja odudara od ustaljenih praksi promocije domaće glazbe – radijske slušatelje osvajamo autorskim pjesmama najmodernijeg elektro pop zvuka, a klupsku publiku na našim koncertima očekuje pažljivo osmišljen repertoar urbane plesne glazbe – strane i domaće!”, izjavio je autorski dio projekta, Darko Bakić i dodao: “Jako me veseli što je producentski tim Lorenzo zaživio i ostvario uspjeh u eteru u suradnji s Mijom Dimšić, a u live izvedbi nas je uspješno predstavio na Ultra Europe i MTV SummerBlast mladi DJ Mihael Mataković. Suradnja s Antonelom Doko je novi izazov Lorenza i nada u pomicanje novih zvukovnih granica u hrvatskom eteru.”

“U nizu poziva na suradnje kojima sam se uvijek rado odazivao, jer izuzetno volim timski rad, nova suradnja s Darkom Bakićem pod nazivom Lorenzo zauzima posebno mjesto. Naime, u njoj se nakon dugo vremena ponovno spajaju dva fronta na kojima rado djelujem, a to su klupska i pop produkcija. Izuzetno dobra prihvaćenost našeg prvog singla “Sve sam znala i prije” u suradnji s Mijom Dimšić pokazala je da smo “uboli u sridu”, što mi daje ogromnu motivaciju za daljnji rad. Novi singl s Antonelom Doko “Sve što pomislim” u isto je vrijeme sličan, ali opet i bitno drukčiji od prošlog, pa bi mogli reći da njime “širimo teren” za daljnje djelovanje”, izjavio je Zvonimir Dusper Dus.