Tina Kresnik objavila novi singl “Tajni znak” ft. Yogi
18. listopada 2017.
Music Box (4815 Članci)
Podijeli

Tina Kresnik objavila novi singl “Tajni znak” ft. Yogi

Pjevačica iznimnog talenta i glasa, Tina Kresnik, objavila je novi singl ‘Tajni znak’. Kao i s prvom pjesmom ‘Jesi li za to’, Tina i ovom izvedbom dokazuje da je zasigurno jedan od najsnažnijih vokala na glazbenoj sceni!

Ponovno surađuje s Yogijem Lonichem, Amerikancem hrvatskog porijekla koji je zaslužan za glazbu, produkciju i aranžman. Uz njega, aranžman potpisuje sjajan glazbeni tim – Leo Anđelković, Tina Kresnik, Jurica Leikauff i Andrej Lončarić.

‘Daj mi neki tajni znak, treba mi da znam da sam s tobom još uvijek sigurna, s tobom stvarno mogu sve, s tobom vidim bolji svijet, nemam druge potrebe kad si kraj mene’, stihovi su koji govore o čeznji, ali i o užurbanost života koji nas vodi na razne strane, ali ipak je upravo ljubav ona koja odnosi pobjedu nad svime i jedina pruža neponovljiv osjećaj i sigurno utočište. Ove prelijepe riječi napisala je Tina, inspirirana brojim životnim situacijama koje je svatko od nas, ili netko nama blizak, barem jednom u životu osjetio.

Široj publici, ova izuzetna umjetnica, poznata je suradnjama s Parnim valjkom, bendom čiji je dio već pune 22 godine, a posebno su zapažene njene vokalne dionice u pjesmama ‘Dok je tebe’ i ‘Lutka za bal’ (neprolazna live verzija iz ZKM). Svakako ne propustite poslušati ovu otpjevanu ljubavnu priču koja će vam se urezati u srce i postati dio svakodnevnog glazbenog repertoara.

Foto: Tina Kresnik