Ferragosto JAM festival za sada ne mijenja termin, a u najgorem slučaju moguće prebacivanje na rujan ili 2021. godinu
30. travnja 2020.
Music Box (11025 Članci)
Podijeli

Ferragosto JAM festival za sada ne mijenja termin, a u najgorem slučaju moguće prebacivanje na rujan ili 2021. godinu

“Dragi prijatelji Ferragosta i Dostave Zvuka! S obzirom na i dalje nepovoljnu i podosta neizvjesnu situaciju što se tiče generalno održavanja koncerata i festivala, koristimo ovu priliku da vas obavijestimo o događajima u našoj organizaciji”, objavili su u svojem priopćenju za javnost.

“Svi naši najavljeni koncerti dobit će nove termine održavanja, a kupljene ulaznice bit će važeće i za nove termine. Oni kojima neće odgovarati novi datumi ili iz bilo kojeg drugog razloga žele ostvariti povrat novca na kupljenu ulaznicu, moći će to učiniti. Detalji o povratu nalazit će se u svakom pojedinačnom FB eventu.”, napominju te se dotiču i Ferragosto JAM festivala.

“Pratimo situaciju svakodnevno i svjesni smo svih mogućih scenarija. Želimo ostati pozitivni i nadati se najboljem jer je do kolovoza još dosta vremena i promjene s popuštanjem mjera i epidemiološkom slikom događaju se relativno brzo, ali i nepredvidivo, stoga gledamo na stanje potpuno svjesni mogućnosti drugačijih ishoda. S tim na umu, razmotrili smo i imamo opciju da festival prebacimo na rujan ove godine ili na ljeto 2021. Ukoliko dođe do bilo kakvog pomicanja termina, naglašavamo da će lineup ostati isti, i baš zbog toga smo u proteklim tjednima i izašli s novim imenima jer nastup svih dosad najavljenih izvođača na Ferragostu ostaje potvrđen za 13. izdanje u svakom slučaju. Kupljene ulaznice također će vrijediti i ako se prebacimo na novi termin, no ukoliko je nekome potrebno, moći će ostvariti povrat novca o čemu ćemo obavijestiti u FB eventu. Dok i dalje strpljivo čekamo jasniji rasplet situacije, pozivamo vas da zapratite naš page Dostava Zvuka i poslušate/streamate/kupite nova izdanja naših izvođača: Mašinko, She Loves Pablo, delapse, Como Bluff, Them Moose Rush,… U ovom izuzetno teškom periodu za glazbenu industriju, sada nam više nego ikad znači vaše razumijevanje, empatija i aktivna podrška. Uz nadu da će sve ovo ipak proći, držite se, pazite jedni na druge, volimo vas sve.”

Foto: Nikola Knežević