Bolesna braća i Kuku$ potvrđeni kao izvođači festivala Drito iz Tvornice
19. listopada 2017.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Bolesna braća i Kuku$ potvrđeni kao izvođači festivala Drito iz Tvornice

Bolesna braća i Kuku$ novi su potvrđeni izvođači velikog zimskog hip hop festival Drito iz Tvornice koji će se održati 26. i 27. siječnja 2018. u Velikom pogonu Tvornice kulture.

Jedni od pionira hip hopa ovih prostora, zagrebačka Bolesna braća ili Sick Rhyme Sayazz, nastupit će u petak, prvog dana festivala. Bizzo Brigante i Baby Dooks pojačali su koncertne aktivnosti protekle godine, pa svirka na DIT-u dolazi kao logičan nastavak uspješne festivalsko-klupske turneje. Bend koji upravo ove godine zaokružuje 20. obljetnicu prvog singla na pozornicu Tvornice donijet će sve najveće hitove iz bogate i, za regionalni hip hop izuzetno utjecajne, karijere.

Nakon što su nadolazeći album “Anđeli i demoni” već najavili hitovi “Magic Johnson” i “Frend”, KUKU$, trap trojka i članovi Triestri bande, imaju novi, treći, singl “Gangsta”. I dok je “Magic Johnson” bio klasični trap banger, pjesma “Frend” je otišla u žanrovski drugačijem pravcu, upravo kao i “Gangsta”. Bendu će ovo biti treći nastup na DIT festivalu.

U prodaji se nalazi limitiran broj dnevnih i festivalskih ulaznica. Dnevne u pretprodaji iznose 65 kn, a na dan koncerta će koštati 85 kn. Kupiti se mogu u Dirty Old Shopu, Rockmarku i na prodajnim mjestima te na webu Entria.

Cijena festivalskih iznosi 115 kn i moći će se kupiti isključivo u Dirty Old Shopu.

Organizator festivala je yem.